Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ - «Παράθυρο» από ΕΕ και Βερολίνο για παράταση του προγράμματος

Η Ευρωπαϊκή Ενωση είναι έτοιμη να συζητήσει για το χρονοδιάγραμμα του προγράμματος δημοσιονομικής προσαρμογής της Ελλάδας με όποια κυβέρνηση προκύψει από τις εκλογές της 17ης Ιουνίου στην Ελλάδα, δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών του Βελγίου, μετά τη δημοσίευση των ελληνικών exit poll.

«Είναι καλύτερο να έχουμε απέναντι μας ανθρώπους που είναι έτοιμοι να συζητήσουν», φέρεται να δήλωσε ο Ντιντιέ Ρεντέρ στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Belga, αναφερόμενος προφανώς στη Νέα Δημοκρατία.

Ο Ρεντέρ δήλωσε ότι υπάρχει περιθώριο αναδιαπραγμάτευσης του χρονοδιαγράμματος εφαρμογής των μέτρων και των μεταρρυθμίσεων που προβλέπονται από το μνημόνιο, υπογραμμίζοντας, ωστόσο, ότι αυτό δεν ισοδυναμεί με «λευκή επιταγή» για την Ελλάδα.

Σημειώνεται ότι στη δυνατότητα παράτασης του χρονοδιαγράμματος αναφέρθηκε και ο υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας, Γκίντο Βεστερβέλε, ο οποίος απέρριψε την πιθανότητα να υπάρξουν ουσιαστικές αλλαγές στη σύμβαση.

Πηγή Ημερησία
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description Επισκέπτης | Ιουνίου 18, 2012 8:18 π.μ. | Reply
"ειναι καλύτερο να έχουμε απέναντι μας ανθρώπους που ειναι έτοιμοι να συζητήσουν"
μετάφραση
"ειναι καλύτερο να έχουμε απέναντί μας ανθρώπους που είναι έτοιμοι να συμφωνήσουν"
ελεύθερη (ποδοσφαιρική) μετάφραση
"καλώς τα παιδιά, καλώς τα τρια-μηδέν)
image description ΓΚΟΟΟΟΛ | Ιουνίου 18, 2012 9:13 π.μ. | Reply
ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΣΑΣ.ΤΕΛΟΣ ΤΟ EURO ΓΙΑ ΕΣΑΣ....ΜΕ ΚΕΦΑΛΙΑ ΨΑΡΑΚΙ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΟ 90'.....ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΦΥΓΑΜΕ ΓΙΑ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ!!!!!!ΘΑ ΝΙΩΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΑΜΑΡΑΣ!!!!!!ΤΥΧΑΙΟ?ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ......
image description !!!! | Ιουνίου 18, 2012 12:23 μ.μ. | Reply
XAXAXAXXXAXAXAXAXAXAXAXA
image description Εύα | Ιουνίου 18, 2012 2:52 μ.μ. | Reply
Χα χα χα χα χα χα................ Σωστός............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο