Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Η νέα αναβάθμιση του φορολογικού σεμιναρίου είναι διαθέσιμη.

Αναβάθμιση φορολογικού σεμιναρίου

Τον Μάρτιο του έτους 2012, είχε κυκλοφορήσει το «επίκαιρο φορολογικό σεμινάριο 2012 με όλες τις αλλαγές στη φορολογία φυσικών και νομικών προσώπων, αναλυτικά παραδείγματα και ερμηνεία σε περισσότερες των 1.200 σελίδων».  Όπως θα γνωρίζετε το περιεχόμενο του σεμιναρίου αναβαθμίζεται ΔΩΡΕΑΝ κατά τακτά χρονικά διαστήματα –μέχρι τον Ιούνιο του 2012- από την επιστημονική ομάδα του TaxHeaven και όσοι το έχουν ήδη αγοράσει θα ενημερώνονται μέσω της εφαρμογής με σχετικό μήνυμα που θα αναφέρει ότι υπάρχει νεότερη έκδοση του σεμιναρίου.

Η διαρκής ενημέρωση του υλικού που περιλαμβάνεται στο παρόν σεμινάριο αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία της δυναμικής του. Μέσω της διαρκούς ενημέρωσης η εφαρμογή του σεμιναρίου αποτελεί ένα  απαραίτητο εργαλείο για κάθε επαγγελματία.

Στην έβδομη κατά σειρά αναβάθμιση έγιναν κάποιες προσθήκες, το περιεχόμενο εμπλουτίστηκε με νέο υλικό, επικαιροποιήθηκαν κάποια κεφάλαια με ό,τι νεότερο μεσολάβησε από την προηγούμενη αναβάθμιση, προστέθηκαν νέες υποενότητες και γενικότερα έγινε μια προσπάθεια να γίνει ολόκληρο το σεμινάριο ακόμη πιο χρηστικό. Λόγω των αρκετών αλλαγών που πραγματοποιήθηκαν θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους αναγνώστες πως θα ήταν καλό  να συμβουλευτούν εκ νέου τις ενότητες εκείνες που τους ενδιαφέρουν, προκειμένου να ενημερωθούν για τις όποιες αλλαγές  έγιναν.

 

Αθήνα, Ιούνιος 2012

Πρόλογος αρχικής έκδοσης

Κατά τη διάρκεια του έτους 2011 αλλά και μέσα στο έτος 2012, ψηφίστηκαν αρκετοί νόμοι που επέφεραν πολλές αλλαγές σε όλο του φάσμα του φορολογικού μας συστήματος. Είναι γεγονός αδιαμφισβήτητο ότι οι επαγγελματίες του χώρου (λογιστές, φοροτεχνικοί, οικονομολόγοι κ.λπ.) αντιμετωπίζουν καθημερινά τεράστια προβλήματα κατά την άσκηση της επαγγελματικής τους δραστηριότητας,  λόγω των συνεχών και σημαντικών αλλαγών σε όλα τα φορολογικά αντικείμενα. Εκτός όμως από τον κυκεώνα των νομικών διατάξεων, έχουν να αντιμετωπίσουν και τον εφιάλτη των καταληκτικών ημερομηνιών που σφίγγει όλο και περισσότερο σαν βρόχος στο λαιμό τους, δημιουργώντας τους άγχος και ανασφάλεια.

Τα ποικίλα αντικείμενα που πραγματεύεται, η διαρκής ανανέωση του υλικού του, οι διάσπαρτες διατάξεις νόμων, αποφάσεων και εγκυκλίων, η ελλιπής ή η αργοπορημένη ενημέρωση από τη Διοίκηση του Υπουργείου Οικονομικών για πολλά φλέγοντα ζητήματα, καθιστούν το συγκεκριμένο σεμινάριο απαραίτητο εργαλείο για κάθε επαγγελματία του χώρου αλλά και γενικότερα για κάθε ενδιαφερόμενο που ασχολείται με τα φορολογικά δρώμενα του τόπου μας.

Η μεγάλη ανταπόκριση που είχε το περσινό φορολογικό σεμινάριο του ν.3842/2010, μας οδήγησε φέτος -με περισσότερο θάρρος αυτή τη φορά- σε μια νέα προσπάθεια ανάλυσης όλων των φορολογικών διατάξεων, σε ένα πλήρες και ογκώδες σεμινάριο 1.000 και πλέον σελίδων.

Όσοι αγοράσουν το σεμινάριο θα μπορούν να το κατεβάσουν στον υπολογιστή τους ακολουθώντας συγκεκριμένες οδηγίες που θα τους δοθούν μαζί με το σχετικό παραστατικό αγοράς (τιμολόγιο ή απόδειξη).

Το υλικό του σεμιναρίου θα αναβαθμίζεται ΔΩΡΕΑΝ κατά τακτά χρονικά διαστήματα –μέχρι τον Ιούνιο του 2012- από την επιστημονική ομάδα του TaxHeaven και όσοι το έχουν ήδη αγοράσει θα ενημερώνονται μέσω της εφαρμογής με σχετικό μήνυμα που θα αναφέρει ότι υπάρχει νεότερη έκδοση του σεμιναρίου. Ακολουθώντας τις οδηγίες θα μπορούν εύκολα και γρήγορα να το αναβαθμίζουν εντελώς δωρεάν.

 

Συντακτική ομάδα:

Κωνσταντίνος Δημ. Γραβιάς, Λογιστής – Φοροτεχνικός

Κωνσταντίνος  Αντ. Κουλογιάννης, Λογιστής – Φοροτεχνικός

Δημήτριος Μαρ. Καρποδίνης, Λογιστής - Φοροτεχνικός

 

Επιμέλεια σύνταξης:

Η επιστημονική ομάδα του Taxheaven.gr

 

Δείτε αναλυτικά τα περιεχόμενα, τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και τη σελίδα για να κατεβάσετε το σεμινάριου ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο:

 

Φορολογικό σεμινάριο 2012
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο