Ειδήσεις Εργατικά Ασφαλιστικά

Νέα υπηρεσία ηλεκτρονικής ενημέρωσης & εξυπηρέτησης μέσω του eΤΣΜΕΔΕ

ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ & ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ
μέσω του eΤΣΜΕΔΕ (http://www.tsmede.gr ) στους ασφαλισμένους του «ΨΗΦΙΑΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ»

Τ.Σ.Μ.Ε.Δ.Ε. / Ε.Τ.Α.Α.

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΕΣ

Αγαπητοί ασφαλισμένοι του Ταμείου μας, από την Παρασκευή 15/6/2012 μπαίνει σε λειτουργία μια καινούργια υπηρεσία που τόσο όλοι περιμένατε, αυτή της Παροχής Υπηρεσιών και Ενημέρωσης μέσω του Internet (http://www.tsmede.gr ). Τις Βεβαιώσεις όπως της Ασφαλιστικής Ενημερότητας, Προϋπηρεσίας, Διακοπής Εργασιών και πολλές άλλες θα μπορείτε πλέον να τις αιτήστε και να τις παραλαμβάνετε μέσω του Internet χωρίς να απαιτείται η μετάβασή σας σε κάποιο υποκατάστημα του Ταμείου.

Ακολούθως τις βεβαιώσεις αυτές, θα μπορείτε να τις εκτυπώνετε μέσω του Υπολογιστή – Εκτυπωτής σας και να τις προσκομίζετε «απευθείας» στους αποδέκτες βάσει του Νόμου Ν.4075/2012/άρθρο 26/παρ.12. Από το Ταμείο μας έχουν ενεργοποιηθεί ήδη όλοι οι απαραίτητοι ελεγκτικοί μηχανισμοί ώστε ο ίδιος ο αποδέκτης να μπορεί να «επιβεβαιώσει» την εγκυρότητα η μη του εκάστοτε εγγράφου.

Με το νέο Σύστημα ευελπιστούμε την δραματική μείωση της αναμονής, του χαμένου χρόνου στις ουρές και του εκνευρισμού που αυτά συνεπάγονται και μείωση του χρόνου αναμονής περισσότερο του 50% του σημερινού στα Τμήματα Ασφάλισης, Εισφορών, Συντάξεων και Κλάδου Υγείας.

Ποιο συγκεκριμένα σε πρώτη φάση θα παρέχονται ηλεκτρονικά:

Α. Για το τμήμα Ασφάλισης

1) (Β)εβαιώση (Α)σφάλισης (Μ)ηχανικών, 

2) ΒΑΜ για Διακοπή, 

3) ΒΑΜ για ΟΑΕΕ και 

4) ΒΑΜ για διακοπή ΙΚΑ

Β. Για το Τμήμα Εισφορών

5) (Β)εβαίωση (Α)σφαλιστικής (Ε)νημερότητας Μισθωτών, 

6) ΒΑΕ Ελευθ. Επαγγελματιών, 

7) ΒΑΕ για Εφορία Εισοδήματος, 

8) ΒΑΕ Προϋπηρεσίας, 

9) ΒΑΕ Εφορίας για Θεώρηση Βιβλίων

Γ. Για τον Κλάδο Συντάξεων

10) (Β)εβαίωση (Σ)ύνταξης, 

11) ΒΣ με Αιτιολόγηση Συνταξιοδότησης, 

12) Βεβαίωση Μηνιαίων Αποδοχών Συνταξιούχου, 

13) Βεβαίωση Κρατήσεων Περίθαλψης Συνταξιούχου, 

14) Βεβαίωση κατάθεσης δικαιολογητικών Συνταξιοδότησης, 

15) Βεβαίωση για Εφορία για τον Κλάδο συντάξεων.

Σταδιακά οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες θα επεκτείνονται και πολύ σύντομα θα προστεθούν και άλλες που αφορούν τον Κλάδο Υγείας του Ταμείου.

Για την πρόσβασή σας στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες είναι απαραίτητη η «εγγραφή σας» στο Web Site για την απόκτηση ενός προσωπικού λογαριασμού (υπάρχει στην κεντρική σελίδα του). Ακολούθως «για λόγους ασφαλείας» θα πρέπει να μεταβείτε σε κάποιο υποκατάστημα με την ταυτότητά σας για να γίνει η ενεργοποίηση του λογαριασμού σας (αναλυτικές πληροφορίες θα βρείτε στο www.tsmede.gr).

Όπως καλά γνωρίζετε και θα επαναλαμβάνω σε κάθε ανακοίνωσή μου - για την επιτυχία κάθε Καινούργιου Ηλεκτρονικού Συστήματος, χρειάζεται πάντα η «θετική» υποδοχή και αντιμετώπιση από τους άμεσα εμπλεκομένους.

Γι' αυτό σας καλούμε να σταθείτε δίπλα του - ειδικά - στη «αρχική» μεταβατική του λειτουργία, αναγνωρίζοντας ότι το Ταμείο μας «στέλνει ένα μικρό μήνυμα αισιοδοξίας για το αύριο» στην δύσκολη αυτή περίοδο.Για το Ταμείο
Γιάννης Γαμβρίλης
Πρόεδρος Τ.Σ.Μ.Ε.Δ.Ε.
Α’ Αντιπρόεδρος Ε.Τ.Α.Α.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο