Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Αίτημα ΥΠΕΣ για έκπτωση ναύλου για εκλογικές μετακινήσεις

Με κατεπείγουσα επιστολή του Υπουργού Εσωτερικών Αντώνη Μανιτάκη προς τη Διεύθυνση Θαλάσσιων Συγκοινωνιών του Υπουργείου Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, ζητά να εξασφαλιστεί η παροχή έκπτωσης επί του ναύλου των Ε/Γ ακτοπλοϊκών πλοίων, για την μετακίνηση των αντιπροσώπων και των εκλογέων κατά τις βουλευτικές εκλογές της 17ης Ιουνίου 2012.

Αν και είχε προηγηθεί αντίστοιχο αίτημα στις 19.5.2012, μετά τη συνεδρίαση της διακομματικής επιτροπής εκλογών στις 6 Ιουνίου, εντούτοις δεν υπήρξε ανταπόκριση από τους ναυτιλιακούς συγκοινωνιακούς φορείς.

Συγκεκριμένα, στο έγγραφό του ο κ. Μανιτάκης ζητά από την αρμόδια υπηρεσία να μεριμνήσει προκειμένου οι εποπτευόμενοι από αυτήν συγκοινωνιακοί φορείς να παράσχουν τη μεγαλύτερη δυνατή έκπτωση σε ποσοστό επί του ναύλου των Ε/Γ ακτοπλοϊκών πλοίων στους αντιπροσώπους της δικαστικής αρχής, στους εφόρους των δικαστικών αντιπροσώπων που θα μετακινηθούν για την εκτέλεση υπηρεσίας, αλλά και στους εκλογείς που θα μετακινηθούν για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Επιπλέον, ζητά να υπάρξει κατά προτεραιότητα εξυπηρέτηση των δικαστικών αντιπροσώπων σε όλα τα μέσα συγκοινωνίας με την επίδειξη της απόφασης διορισμού τους.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description περαστικος | Ιουνίου 8, 2012 10:35 π.μ. | Reply
και βέβαια
οι δικαστικοί αντιπροσωποι
πρεπει να απαλλαγουν και απο τα ληστρικα διοδια...
όπως γινονταν σε προηγουμενες εκλογές...
αλλά τα "ξεχασαν" τον περααμενο μηνα
τα ξεχνουν και τωρα.
image description ξαναπεραστικος | Ιουνίου 8, 2012 11:44 π.μ. | Reply
και βεβαια εν μέσω κρισης και περικοπών η εκλογική αποζημίωση των δικαστικών αντιπροσώπων να μειωθεί στο πενήντα τις εκατό. ε... περαστικέ μου?
image description Your Name | Ιουνίου 8, 2012 12:13 μ.μ. | Reply
Ληστρικά διόδια.. Μάλιστα.. Ε ρε κατσικόδρομοι που σας χρειάζονται.. Αυτά άραγε τα λέει ένας δικηγόρος που παίρνει 50 € μόνο και μόνο όταν πατάς το δεξί πόδι σου στο γραφείο του;
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο