Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Διασυνδέονται τα αρχεία των υπουργείων Οικονομικών και Εσωτερικών

Στα πλαίσια του έργου της η ομάδα εργασίας έχει τη δυνατότητα να εισηγηθεί την έκδοση νομοθετικών διατάξεων

Στην σύσταση ομάδας εργασίας για τη μελέτη κατά προτεραιότητα όλων των θεμάτων που αφορούν στην υλοποίηση της διαδικασίας διασυνδέσεως των αρχείων του υπουργείων Οικονομικών και του υπουργείου Εσωτερικών προχώρησαν οι υπουργοί κ.κ. Γ. Ζανιάς και Αντ. Μανιτάκης.
 
Σύμφωνα με την απόφαση, έργο της ομάδας εργασίας είναι η μελέτη και υποβολή προτάσεων, κατά προτεραιότητα όλων των θεμάτων που αφορούν στην υλοποίηση της διαδικασίας διασύνδεσης των Πληροφοριακών Συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών και του Υπουργείου Εσωτερικών, με σκοπό την εκκαθάριση των Μητρώων τους, με ανταλλαγή πληροφοριών που τηρούνται σε αυτά και αφορούν στα δημογραφικά στοιχεία ημεδαπών και αλλοδαπών πολιτών.
 
Στα πλαίσια του έργου της η ομάδα εργασίας έχει τη δυνατότητα να εισηγηθεί την έκδοση νομοθετικών διατάξεων, για ζητήματα που ενδεχομένως προκύψουν κατά την υλοποίηση της διαδικασίας αυτής, τα οποία για να ρυθμιστούν χρειάζονται νομοθετική παρέμβαση.

Πηγή 24h.gr
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description ΝΙΚΟΣ_4 | Ιουνίου 7, 2012 2:33 π.μ. | Reply
στο εσωτερικων ειναι γεμάτο κλητήρες κηφηνες σε ποσοστο 99 %
image description Your Name | Ιουνίου 7, 2012 9:37 π.μ. | Reply
παντως οι υπηρεσιακοι (υπουργοι) δημιουργουν μακροπροθεσμα σχεδια μαλλον θα ειναι κοντα μας για καιρο εγω ετσι καταλαβαινω
image description Your Name | Ιουνίου 8, 2012 6:21 μ.μ. | Reply
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν συνδέονται όλα τα υπουργεία μετα ξύ τους ώστε επιτέλους όλοι να βρίσκουν ¨άκρη¨με όλους.Αλλωστε στο 2012 είμαστε και όχι στο 1800.
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο