Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις
Αλλες ειδήσεις

Σχετικά θέματα

Εκτεταμένη φοροδιαφυγή από γιατρούς που δεν εξέδωσαν αποδείξεις

Εκτεταμένη φοροδιαφυγή από γιατρούς που δεν εξέδωσαν αποδείξεις για τις αμοιβές τις οποίες έλαβαν για να εξετάσουν μικρούς μαθητές και να εκδώσουν πιστοποιήσεις εγγραφής στα δημοτικά σχολεία διαπίστωσε το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος, αξιοποιώντας σχετικές καταγγελίες.

Σύμφωνα με τη ΝΕΤ, όλα ξεκίνησαν όταν ελεγκτής του ΣΔΟΕ Στερεάς Ελλάδος άρχισε να συγκεντρώνει τις αναγκαίες ιατρικές βεβαιώσεις, οπότε και διαπίστωσε έκπληκτος πως ούτε ο οφθαλμίατρος, ούτε ο καρδιολόγος, ούτε ο παθολόγος είχαν εκδώσει αποδείξεις.

Αμέσως δόθηκε εντολή από τη Κεντρική Υπηρεσία του ΣΔΟΕ να γίνουν δειγματοληπτικοί έλεγχοι σε δημοτικά σχολεία και γιατρούς αυτών των ειδικοτήτων στην ευρύτερη περιοχή της Λαμίας.

Τα αποτελέσματα των ελέγχων ήταν εντυπωσιακά, καθώς διαπιστώθηκε ότι επί της ουσίας η εγγραφή στα δημοτικά σχολεία- δημόσια και ιδιωτικά- αποτελεί ευκαιρία για την είσπραξη αμοιβών χωρίς αποδείξεις για κάποιους καρδιολόγους, παθολόγους και οφθαλμίατρους.

Εξαιτίας των ευρημάτων των ελέγχων που καταδεικνύουν μεγάλης έκτασης φοροδιαφυγή, πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει ήδη δοθεί εντολή προς όλες τις Περιφερειακές Διευθύνσεις του ΣΔΟΕ να διενεργήσουν ανάλογους δειγματοληπτικούς ελέγχους και εν συνεχεία να «ξεσκονίσουν» με εξαντλητικούς ελέγχους «πόθεν έσχες» τους γιατρούς των συγκεκριμένων ειδικοτήτων.


Πηγή Ημερησία
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

Ευγε για την αποτελεσματικότητα , την διορατικότητα και την άμεση καταστολή της φοροδιαφυγής απο το ΣΔΟΕ. Θέλοντας και γω να συμβάλλω στην τιτάνια προσπάθειά τους, θα τους δώσω πολύτιμες πληροφορίες φοροφυγάδων: Η τραπεζοκόμος του δημοτικού που ζεσταίνει ο φαγητό τους στο ολοήμερο, παίρνει 4 ευρώ μηνιαίως για κάθε παιδάκι ( εδώ υπάρχει και εισφοροδιαφυγή) Ο δε φωτογράφος κάθε χρόνο παίρνει 8-10 ευρώ για κάθε παιδί .Ασε δε τις εκδρομές με πούλμαν κλπ Απόδειξη για όλα αυτά ουδεμία....Αντε και σε καλή μεριά , σας έδωσα δουλειά για χρόνια
image description ΛΕΥΤΕΡΗΣ | June 6, 2012 12:51 PM | Reply
ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ..... ΤΩΝ ΡΑΜΠΟ . ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ
ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 300-400 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ - ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ ΚΛΠ ΛΙΓΑΚΙ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ....... ΚΑΙ ΤΡΕΜΟΥΝ.... ΟΠΩΣ ΕΤΡΕΜΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΚΛΕΒΑΝ ΧΕΡΙ - ΧΕΡΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ . ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΩΚΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΗΤΑΝ ΑΓΡΥΠΝΕΣ .............. ΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ ΗΣΥΧΑ . ΘΑ ΧΥΘΗ ΑΠΛΕΤΟ ΦΩΣ....ΚΑΙ ΘΑ ΦΘΑΣΕΙ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ
image description Pavlos | June 6, 2012 12:07 PM | Reply
Ολες αυτες οι βεβαιωσεις λοιπον ας γινονται μόνο σε θεωρημενα εντυπα και να αναγραφεται και η αμοιβη του γιατρου υποχρεωτικα. Τοσο δύσκολο είναι?
image description Τηλέμαχος | June 6, 2012 4:19 PM | Reply
Φοβερή διαπίστωση......δυστυχώς έχουμε να κάνουμε με ηλίθιους!
image description gkazan | June 6, 2012 4:49 PM | Reply
Μισό λεπτό παίδες για να καταλάβουμε τι γράφει το άρθρο: Ελεγκτής του ΣΔΟΕ, φέτος, μήνες μετά από τις επισκέψεις σε ιατρούς (είτε ο ίδιος προσωπικά είτε η γυναίκα του, δεν έχει σημασία), διαπίστωσε οτι δεν του έκοψε απόδειξη ο ιατρός επί τόπου με την επίσκεψη..... και το διαπίστωσε ΤΩΡΑ;;;; Ποιός τρόμπας ελεγκτής είναι, να τον στείλουμε σε όλα τα λαμόγια, να τα βγάλει λάδι, μιας και παίζει την νομοθεσία στα δάκτυλα;;;;; (αν ισχύει το λεκτικό του άρθρου).
image description Your Name | June 6, 2012 6:09 PM | Reply
ΕΧΕΙ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΦΕΥΓΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΟΥΡΑΝΟΞΥΣΤΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΣΚΥΛΟΨΑΡΑ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΨΑΡΙΑ ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΝ ΕΚΕΙ ΤΟΝ ΚΑΨΕΡΟ
image description Your Name | June 7, 2012 8:47 AM | Reply
Έχω δυο παιδιά στο γυμνάσιο.Την βεβαίωση για την εγγραφή στο δημοτικό,ο γιατρός που παρακολουθούσε τα παιδιά μου,μου την χορηγούσε πάντα δωρεάν,καθώς γνώριζε το ιστορικό τους.Μεγάλη αποκάλυψη,από δω και πέρα κανείς δεν θα δίνει δωρεάν τη βεβαίωση αυτή,αν και κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε το ίδιο το κράτος να φροντίζει να ελέγχει τα παιδιά δωρεάν,και όχι να τρέχουν οι γονείς δεξιά και αριστερά και να πληρώνουν αμοιβές στους γιατρούς.
Γιατί δεν πάνε σ ένα νοσοκομείο ως ασθενείς να ρωτήσουν φιλικά αυτούς που εγχειρίστηκαν πόσα έσταξαν για να καταφέρουν να μπουν στη σειρά (ή να παρακάμψουν τη σειρά) γιατί αλλιώς θα πέθαιναν πριν κάνουν την επέμβαση?
Όλοι ξέρουν τί γίνεται,αυτοί δεν ξέρουν ότι αυτά που μας παρουσιάζουν για νοσοκομεία,είναι ουσιαστικά ιδιωτικές κλινικές λίγων μεγαλογιατρών,οι οποίοι είναι πρόθυμοι να σε βοηθήσουν,να σε εγχειρήσουν πιο γρήγορα (αν περιμένεις τη σειρά σου μπορεί να μην έρθει ποτέ-αν πας σε κλινική θα σου βγει πολύ πιο ακριβά) και κάθονται και ασχολούνται με τις τρίχες?Να κάνουν και ένα καλό στον κόσμο,να δώσουν επιτέλους ένα μάθημα στα πραγματικά λαμόγια αυτού του τόπου?εεεεεεεεεε?????
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
  • ΕΦΚΑ
Up
Close
Close
Κλείσιμο