Ειδήσεις Επιχειρήσεων Νέα

Πιστοποίηση τεχνογνωσίας για τους σπουδαστές μηχανογραφημένης λογιστικής από τη Data Communication

data communication  
                                                                                        
Δελτίο Τύπου 
29 Μαΐου 2012 

Data Communication Certified Professional
Πιστοποίηση Τεχνογνωσίας για τους σπουδαστές μηχανογραφημένης λογιστικής 

Η Data Communication, προσφέρει σε όλους τους σπουδαστές λογιστικής τη δυνατότητα πιστοποίησης της τεχνογνωσίας και της επαγγελματικής τους επάρκειας με τον τίτλο Data Communication Certified Professional.

Ως ένας από τους ηγέτες της αγοράς στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής, η Data Communication αναγνωρίζει τη σημασία της πιστοποιημένης εξειδίκευσης ως θεμέλιο λίθο για μία επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία και προσφέρει τις ακόλουθες πιστοποιήσεις γνώσεων και τεχνογνωσίας στα πλαίσια του DC Certified Professional:

1. Academia Financials Έσοδα - Έξοδα 
2. Academia Financials Γενική Λογιστική
3. Premium HRM – Μισθοδοσία
4. WinEra ERP  

Τα οφέλη για τον κάτοχο πιστοποίησης DC Certified Professional είναι σημαντικά και περιλαμβάνουν την επαγγελματική αναγνώριση, τη διευκόλυνση στην προσπάθεια εξεύρεσης εργασίας, την ένταξη στο DC – Professional Association, την προβολή στο site της Data Communication αλλά και πολλαπλά προνόμια σε ό,τι αφορά στην προμήθεια εφαρμογών.

Στο πλαίσιο αυτό, και με στόχο την εξειδικευμένη εκπαίδευση των σπουδαστών λογιστικής, η Data Communication δημιούργησε το δίκτυο DC - Certified Training Centers το οποίο αποτελείται από Εκπαιδευτικούς Οργανισμούς που προσφέρουν ως αντικείμενο σπουδών μαθήματα Μηχανογραφημένης Λογιστικής. Στους οργανισμούς αυτούς  παρέχει πλήρεις εκδόσεις των εφαρμογών και βοηθήματα για εκπαιδευτικούς σκοπούς, με στόχο την άριστη εκπαίδευση και επαγγελματική αποκατάσταση των σπουδαστών τους.

Για την καλύτερη προετοιμασία των σπουδαστών για τις παραπάνω πιστοποιήσεις η Data Communication έχει δημιουργήσει  και Training Portal από όπου προσφέρει μια σειρά on-line εκπαιδευτικών βοηθημάτων (σεμινάρια, videos, knowledge data base κα). Ο κάτοχος τίτλου πιστοποίησης γίνεται μέλος του DC Professional Association που στοχεύει στην προβολή και στήριξη των πιστοποιημένων χρηστών των εφαρμογών της Data Communication στην αναζήτηση εργασίας. Τα μέλη του DC Professional Association μπορούν  να αναρτήσουν το βιογραφικό τους σημείωμα στο site της Data Communication ώστε να είναι προσβάσιμο σε κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση ή λογιστικό γραφείο που επιθυμεί να προσλάβει προσωπικό το οποίο διαθέτει τεχνογνωσία στις εφαρμογές της Data Communication. 

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επισκεφτείτε την σχετική ιστοσελίδα της Data Communication:
 


Λίγα λόγια για την Data Communication
Η Data Communication A.E. ιδρύθηκε το 1987. Έχει ως αντικείμενο δραστηριότητας την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής σε επιχειρήσεις και οργανισμούς του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, καθώς και σε λογιστικά γραφεία. Εξειδικεύεται στην ανάπτυξη εφαρμογών λογισμικού διαχείρισης και συγκαταλέγεται μεταξύ των μεγαλυτέρων ελληνικών εταιριών πληροφορικής όσον αφορά τις εγκαταστάσεις τυποποιημένου επιχειρησιακού λογισμικού, ενώ παράλληλα κατέχει την ηγετική θέση στην αγορά λογισμικού για λογιστικά γραφεία. Έχει διαθέσει 35.000 προγράμματα σε 20.000 πελάτες και διαθέτει υποκαταστήματα στη Θεσσαλονίκη και την Πάτρα καθώς και παρουσία στα Βαλκάνια με τη θυγατρική της εταιρία Data Communication EOOD στη Βουλγαρία. Είναι Gold Certified Partner της Microsoft με την οποία έχει συνάψει στρατηγική συνεργασία, έχει λάβει πιστοποίηση ποιότητας κατά ISO 9001 και έχει διακριθεί και στο διαγωνισμό Best Workplaces για το 2010, 2011 και το 2012.  

Για περισσότερες πληροφορίες: V+O Communication: 210 7249000
κ.κ. Κατερίνα Σιπητάνου [email protected] , Σοφία Συμεών [email protected]
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο