Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

20 ομάδες ράμπο και Ζανιάς σαφάρι στις εφορίες για έσοδα

Σε ισχύ θέτει από σήμερα το υπουργείο Οικονομικών το έκτακτο σχέδιο με τον κωδικό “έσοδα τώρα” με στόχο να ανακοπεί η πτωτική πορεία των φορολογικών εσόδων και να γεμίσουν τα άδεια ταμεία του Δημοσίου.

Ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Ζανιάς «εξορμά» στις μεγαλύτερες εφορίες και ταυτόχρονα 20 ειδικές ομάδες κρούσης πιάνουν δουλειά στις Δ.Ο.Υ. για την είσπραξη των ληξιπρόθεσμων οφειλών. Την ίδια ώρα, αρχίζει η αποστολή των «ξεχασμένων» εκκαθαριστικών σημειωμάτων του ΕΤΑΚ του 2009 και των πρώτων εκκαθαριστικών - «φωτιά» των φετινών φορολογικών δηλώσεων.

Ο κ. Ζανιάς, θα επισκεφθεί σήμερα τη Δ.Ο.Υ. Μεγάλων Επιχειρήσεων και τη Δ.Ο.Υ. Ψυχικού ενώ την Τετάρτη έχει καλέσει σε σύσκεψη στο γραφείο του, τους εφόρους των 10 μεγαλύτερων Δ.Ο.Υ. και των 5 μεγαλύτερων τελωνείων της Αττικής. Αναμένεται να τους ζητήσει άμεση κινητοποίηση και να τους επισημάνει ότι δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο και για χαλαρότητα του φοροεισπρακτικού μηχανισμού.

Με τις δημόσιες εισπράξεις να καταγράφουν πτώση 25% με 30% από την επομένη των εκλογών της 6ης Μαίου και τα ταμειακά διαθέσιμα να εξαντλούνται στο τέλος Ιουνίου το οικονομικό επιτελείο θέτει σε εφαρμογή έκτακτο σχέδιο για να ενισχύσει τα δημόσια ταμεία. Το σχέδιο προβλέπει:

- Την τοποθέτηση 20 ειδικών συνεργείων στις εφορίες που θα ασχοληθούν αποκλειστικά με την είσπραξη των ληξιπρόθεσμων οφειλών. Συγκεκριμένα οι ομάδες κρούσης της Γενικής Διεύθυνσης Φορολογικών Ελέγχων και Δημοσίων Εισπράξεων θα εγκατασταθούν στις εφορίες που εμφανίζουν τις μικρότερες εισπράξεις από τα ληξιπρόθεσμα όπου θα εφαρμόσουν νέες εξειδικευμένες μεθόδους για την είσπραξη των οφειλών. «Θα πάμε πόρτα-πόρτα για να εισπράξουμε τις οφειλές» δηλώνει ανώτερο στέλεχος του υπουργείου Οικονομικών προσθέτοντας ότι θα ασκηθούν έντονες πιέσεις στους οφειλέτες για να τακτοποιήσουν τα χρέη τους. Προτεραιότητα θα δοθεί στους περίπου 1 εκατομμύριο μικρο-οφειλέτες του Δημοσίου που χρωστούν έως 10.000 ευρώ, οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα έως την Πέμπτη 31 Μαίου να ρυθμίσουν σε δόσεις τα χρέη τους προς το κράτος, χωρίς να αποκλείεται νέα παράταση ώστε να μπορέσουν να μπουν περισσότεροι φορολογούμενοι στη ρύθμιση και να εισπραχθούν «πολύτιμα» έσοδα για τη λειτουργία του κράτους.

-Ελέγχους εξπρές για την είσπραξη του ΦΠΑ από επιτηδευματίες που «ξεχνούν» να υποβάλουν περιοδικές δηλώσεις ΦΠΑ και να αποδώσουν το φόρο στα δημόσια ταμεία. Σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών οι νέες τεχνικές ελέγχου που εφαρμόζονται (έλεγχοι από το γραφείο, αποστολή e-mail με την απειλή τακτικού ελέγχου σε όσους δεν πληρώνουν ΦΠΑ κλπ) έχουν αρχίσει να αποδίδουν. Στο πρώτο τετράμηνο του έτους ο εισπράξεις από τους ελέγχους ΦΠΑ ανήλθαν σε 205 εκατ. ευρώ έναντι μόλις 95 εκατ. ευρώ το αντίστοιχο διάστημα του 2011 δηλαδή καταγράφουν αύξηση 105%.

Το ΣΔΟΕ θα εντείνει τους εμφανείς ελέγχους στην αγορά και ταυτόχρονα θα αξιοποιήσει στο έπακρο όλα τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή του από το άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών προκειμένου να επιταχυνθεί η σύνταξη εκθέσεων ελέγχου σε μεγάλες υποθέσεις φοροδιαφυγής.
Πηγή: ΗΜΕΡΗΣΙΑ ONLINE
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description Ναι Σε Ολα | Μαΐου 29, 2012 12:25 μ.μ. | Reply
Το κρατος είναι ένας τεράστιος μπαταξής ο οποιος δεν πληρωνει οφειλόμενα σε ιδιώτες που δημιουργηθηκαν με τον ιδρώτα και το επιχειρηματικο ρίσκο του καθενός. Οι πολίτες (τουλάχιστον το 99% των μικροοφειλετών) δημιούργησαν χρέη προς το δημόσιο πάλι με τον δικό τους ιδρώτα,απο το σπιτι που αγοράσαν με τον ιδρώτα τους,απο δουλειές που δεν πήγαν καλά ,απο τα εισοδήματα που νομίμος δηλωναν τόσα χρόνια (πχ εκτακτη εισφορά).Κ Ζανία δέν βλέπω να ασχολείσαι καθόλου για το πως θα σταματήσει αυτό το κράτος να είναι μπαταξης.Να πάς να δώσεις ΠΡΏΤΑ τα οφειλόμενα ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ.
image description Your Name | Μαΐου 29, 2012 12:47 μ.μ. | Reply
ΠΙΑΣΕ ΤΟΝ ΞΥΠΟΛΥΤΟ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΤΟΥ!ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΝΑΔΟΥΝ ΠΟΣΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΛΟΥΚΕΤΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΙΑΣΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΛΑΤΑΒΟΥΝ ΓΙΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΩΘΕΙ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.ΟΤΑΝ ΜΕΙΩΝΕΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ?ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΕΣΗ
image description Your Name | Μαΐου 29, 2012 1:28 μ.μ. | Reply
na proetoimazodai oi rambo afti tin fora kai na forane alexisfera
image description PLAPOUTAS | Μαΐου 29, 2012 2:19 μ.μ. | Reply
Το επικοινωνιακό παραμύθι της υπηρεσιακής ηγεσίας του φορολογικού μηχανισμού της χώρας μας συνεχίζεται ανερυθρίαστα.
Αυτοί οι ανίκανοι «σοφοί», που αναρριχήθηκαν μέσα από ίντριγκες και διαπλοκές στις ανώτατες βαθμίδες της υπηρεσιακής ηγεσίας του φορολογικού μηχανισμού, είναι οι κύριοι υπεύθυνοι της κατάρρευσης των Δημοσίων Εσόδων.
Οι κύριοι λοιπόν αυτοί οφείλουν να απαντήσουν και να δώσουν εξηγήσεις:
Πόσοι εφοριακοί υπάλληλοι υπηρετούσαν το έτος 2000 και πόσοι σήμερα?
Γιατί καταργήθηκαν τα τμήματα ελέγχου και δικαστικού σε 200 Δ.Ο.Υ.?
Γιατί καταργήθηκαν το 2004 τα ΤΟΠΙΚΑ ΕΛΕΓΚΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ( ΤΕΚ)?
Γιατί αδρανοποιήθηκαν και μετονομάσθηκαν σε ΥΠΕΕ οι υπηρεσίες του ΣΔΟΕ από το 2004 μέχρι το 2010?
Γιατί αποδεκατίσθηκαν από ελεγκτές οι υπηρεσίες του ΣΔΟΕ από το 2010 και υπολειτουργούν σήμερα με προγραμματισμένη την κατάργηση των περιφερειακών υπηρεσιών του?
Γιατί αδρανοποιήθηκαν από το 2004 και στη συνέχεια διαλύθηκαν την 1-2-2012 τα ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΕΛΕΓΚΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ( ΠΕΚ)?
Γιατί υποβαθμίστηκαν τα ΔΙΑΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΕΛΕΓΚΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ( ΔΕΚ) με την δημιουργία μιας δυσλειτουργικής μονάδας της Δ.Ο.Υ Μεγάλων Επιχειρήσεων?
Γιατί αλλάζουν εξ ολοκλήρου τον ελεγκτικό φορολογικό μηχανισμό με ασχέτους, ανίκανους και εντελώς άπειρους «Ελεγκτές Βεβαίωσης και Αναγκαστικής Είσπραξης των Εσόδων του Κράτους», ενώ διέθετε συγκροτημένους, έμπειρους και με πολλές γνώσεις ελεγκτές, αντί να τον εξυγιάνουν και συμπληρώσουν με νέους ελεγκτές?
Γιατί δεν αναφέρουν που βρήκαν ξαφνικά τις 20 ομάδες δράσης (ΡΑΜΠΟ!!!) που θα εισπράξουν τα δημόσια έσοδα?
Γιατί τόσο παραμύθι και προς τον νέο υπουργό?
ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΙΟΙ.
Η κατάρρευση των Δημοσίων Εσόδων είναι αποτέλεσμα της συνειδητής αδρανοποίησης και στη συνέχεια διάλυσης του φοροελεγκτικού μηχανισμού βάσει ενός σατανικού σχεδίου διαφόρων ανόμων συμφερόντων, μέσα και έξω από τη χώρα μας που εδώ και χρόνια σταδιακά υλοποιείται και σκοπό έχει:
Α) Να αποδυναμώσουν τελείως τα δημόσια έσοδα με αποτέλεσμα να ξεπουληθεί η δημόσια και η ιδιωτική περιουσία με Βουλγαροποίηση των μισθών και των συντάξεων και φτωχοποίηση των Ελλήνων γενικά και
Β) Να απενεργοποιηθεί και στη συνέχεια να διαλυθεί ο υπάρχον φοροελεγκτικός μηχανισμός με κατασυκοφάντηση και διασυρμό των εφοριακών ελεγκτών με Γκαιμπελίστικο τρόπο, ότι είναι ανίκανοι και διεφθαρμένοι και για το λόγο αυτό καταρρέουν τα Δημόσια έσοδα, ώστε να παραχωρηθεί ο νευραλγικός τομέας του φορολογικού ελέγχου και η είσπραξη των εσόδων του δημοσίου από φόρους σε ιδιωτικές εταιρείες δημιουργώντας έτσι (σε «Παγκόσμια Πρώτη») τους σύγχρονους «ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΗΔΕΣ» για να συνεχισθεί πλέον το «άγριο πάρτυ της φοροδιαφυγής και της φοροαπάτης», στην κρίσιμη αυτή στιγμή που η χώρα καταρρέει από την μη ουσιαστική πάταξη της φοροδιαφυγής με αποτέλεσμα την μη είσπραξη των δημοσίων εσόδων αλλά και την παράνομη επιστροφή ΦΠΑ δισεκατομμυρίων ευρώ ετησίως.
Η σύσταση του νέου σώματος «Ελεγκτές Βεβαίωσης και Αναγκαστικής Είσπραξης των Εσόδων του Κράτους» από την ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών και μόνο από την ονοματολογία δείχνει τις πραγματικές διαθέσεις του υπουργείου, δηλαδή της κατάργησης του θεσμού του εφοριακού ελεγκτή.

Η επάνδρωση των ελεγκτικών υπηρεσιών με υπαλλήλους άλλων υπηρεσιών του Υπουργείου είναι δυστυχώς τελείως αδόκιμη γιατί είναι πολύ λίγοι έως ελάχιστοι οι υπάλληλοι άλλων υπηρεσιών του Υπουργείου Οικονομικών που έχουν τα προσόντα και τις ικανότητες για ελεγκτική Υπηρεσία γιατί αν υπήρχαν τέτοιοι υπάλληλοι σίγουρα θα υπηρετούσαν ήδη στις ελεγκτικές υπηρεσίες οι οποίες είχαν και έχουν πάρα πολλές ελλείψεις προσωπικού και μάλιστα ικανού και με ουσιαστικά και τυπικά προσόντα.

Ο στόχος των διαφόρων ανόμων συμφερόντων, μέσα και έξω από τη χώρα μας, της αποδιοργάνωσης των ελεγκτικών υπηρεσιών επιτεύχθηκε πλήρως, γιατί το μόνο που θέλουν είναι η κατάργηση του ουσιαστικού φορολογικού ελέγχου ή την πραγματοποίηση του από άσχετους και ανίκανους υπαλλήλους για να αποδυναμώσουν τελείως τα δημόσια έσοδα.

Ο Βενιζέλος, ως υπουργός Οικονομικών, την 9 Νοεμβρίου 2011 με την Αρ. Πρωτ: Δ6Α1153411 ΕΞ2011 απόφαση, με την οποία καθόρισε των αριθμό και την κατανομή ανά υπηρεσία των «Ελεγκτών Βεβαίωσης και Αναγκαστικής Είσπραξης των Εσόδων του Κράτους», προβλέπει την επάνδρωση της κεντρικής υπηρεσίας του ΣΔΟΕ με 100 μόνο ελεγκτές από τους 2335 ελεγκτές που θα επανδρώσουν όλες τις ελεγκτικές φορολογικές υπηρεσίες του ΥΠΟΙΚ, χωρίς να προβλέπεται ούτε ένας ελεγκτής για τις υπόλοιπες περιφερειακές υπηρεσίες του ΣΔΟΕ, γιατί προφανώς έχει αποφασισθεί η κατάργηση τους.

Με την ίδια απόφαση του Βενιζέλου δεν προβλεπόταν ούτε ένας ελεγκτής για τα ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΕΛΕΓΚΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ( ΠΕΚ) του ΥΠΟΙΚ, των οποίων ήδη έχει ανασταλεί η λειτουργία τους (στην ουσία καταργήθηκαν) από 1-2-2012 και τα οποία είχαν συγκροτημένους, έμπειρους και με πολλές γνώσεις ελεγκτές και σταμάτησαν σοβαρούς φορολογικούς ελέγχους σε επιχειρήσεις που εμπλέκονται σε διεθνές κύκλωμα απάτης ΦΠΑ, που με εκτεταμένη χρήση ΕΙΚΟΝΙΚΩΝ ΤΙΜΟΛΟΓΙΩΝ, εισέπραξαν παράνομα εκατοντάδες εκατομμυρίων ΕΥΡΩ από τις ΔΟΥ όλης της χώρας. Οι έλεγχοι αυτοί ήταν σε τελικό στάδιο σύνταξης πορισμάτων και καταλογισμού προστίμων δισεκατομμυρίων ΕΥΡΩ. Γιατί σταμάτησαν αιφνιδίως αυτούς τους ελέγχους, ποιά συμφέροντα εξυπηρετούν? Μήπως για να συνεχίσουν ανενόχλητοι τις παράνομες επιστροφές ΦΠΑ δισεκατομμυρίων ΕΥΡΩ.

Από το νόμο προβλέπεται η επιστροφή ΦΠΑ σε εξαγωγείς και επενδυτές. Εκμεταλλευόμενοι τις διάτρητες και ασαφείς διατάξεις περί επιστροφής ΦΠΑ αλλά και την εύκολη και απλή διαδικασία, οργανωμένες συμμορίες έχουν ρημάξει το Δημόσιο παίρνοντας παράνομα δισεκατομμύρια ευρώ με εκτεταμένη χρήση ΕΙΚΟΝΙΚΩΝ ΤΙΜΟΛΟΓΙΩΝ. Από τις υπηρεσίες του Υπουργείου Οικονομικών έχουν επιστραφεί 5.000.000.000€ το 2010, άλλα 5.500.000.000 € το 2011 και προβλέπεται από τον προϋπολογισμό του 2012 άλλα 3.800.000.000. Οι "εξαγωγείς" και η "παρέα" τους μαθημένοι στο μεγάλο φαγοπότι των τεράστιων ποσών παράνομων επιστροφών ΦΠΑ, διαμαρτύρονται συνεχώς γιατί καθυστερεί η άγρια "μάσα", αλλά δεν εκδίδουν επουδενί Ειδικά Δελτία Απαλλαγής ΦΠΑ, που έχουν δικαίωμα και θα έλυναν έτσι το πρόβλημα ρευστότητας, γιατί ο σκοπός είναι ένας και μοναδικός. ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΘΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΑΓΡΙΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΤΩΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΎ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑ ΦΩΤΑ, ΚΟΒΟΝΤΑΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΧΟΝΤΡΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ.
image description SARAKINOS | Μαΐου 29, 2012 8:06 μ.μ. | Reply
Σοβαρό και τεκμηριωμένο το κείμενό σου, συνάδελφε, αλλά ποιος να σε διαβάσει, αν η διοίκηση του ΥΠ.ΟΙΚ. διαβάζει αυτό site, και ποιός να καταλάβει τις αλήθειες που παραθέτεις. Μια λύση υπάρχει : Κινητοποίηση, μέσα από συλλόγους, ατομικά ο καθένας μας, με επιστολές, προσωπικές επαφές, mails, sms και ότι άλλο σκεφτούμε. Πένες σαν την δική σου χρειάζονται.
image description oyst re | Μαΐου 29, 2012 2:20 μ.μ. | Reply
εαν πραγματικα θελουν να δουν ποιος φταιει γι αυτην τη κανταντια τη χωρας να κοιταχτουν στο καθρεφτη
κ αραγε σ αυτους τους πολιτικους, επαγγελματιες ανεπαγγελτους, που δεν εχουν ιδρωσει για τιποτα στη ζωη τους θα ερθει φορος επιτιδευματος
image description ΣΤΗ ΚΡΕΜΑΛΑ | Μαΐου 29, 2012 2:20 μ.μ. | Reply
ΠΛΑΠΟΥΤΑ, αυτααπαγγέλτως. έπρεπε να τα έχουν ποινικά διερευνύσει όλα αυτά, που μας καταντήσαν Βουλγαρία, εν αγνοία μας, με ψέματα χοντρά.α
image description Σάκης | Μαΐου 29, 2012 3:10 μ.μ. | Reply
Σιγά μην σκίσουν κανά καλσόν....
image description Your Name | Μαΐου 29, 2012 3:28 μ.μ. | Reply
πορτα πορτα ,με προτεραιοτητα στους μικροοφειλετες......πρωτον,θα περασετε καλα....δευτερον, ε, αει σιχτιρ πια.....
image description Ναι Σε Ολα | Μαΐου 29, 2012 3:19 μ.μ. | Reply
Κάνω πρόταση στον Ζανια να δωσουν το δικαιωμα σε εμάς οσους εθελοντές λογιστές θέλουν ,να ελέγξουμε εμείς τους πολιτικούς , τα ξαδέρφια,και τους κουμπάρους τους και να μα δώσουν πρόσβαση σε όσα στοιχεια τους ζητήσουμε,
να δούμε πως θα ψάχνουν σαν τους ποντικούς να κρυφτούν.Αυτους θα ψάχνεις πορτα πορτα
image description Your Name | Μαΐου 29, 2012 4:52 μ.μ. | Reply
Το ΣΔΟΕ θα εντείνει τους εμφανείς ελέγχους στην αγορά,
Ωραία,να παρατήσουμε τις δηλώσεις (από τις οποίες θα βγουν φόροι βαρβάτοι)
και να τρέξουμε να πάμε τις εκτυπώσεις.......Μα,δεν υπάρχει ένας σοβαρός άνθρωπος επιτέλους να καταλάβει δυο τρία πράγματα.....
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2012/05/blog-post_985.html
image description Your Name | Μαΐου 29, 2012 6:20 μ.μ. | Reply
ας πανε να δουνε τις ουρες στις δου και ποσο χρονο κανεις να εξυπηρετηθεις και μετα ασ σκεφτουν πως να λυσουν προβληματα.Αλλα ξεχασα οσοι συσκεπτωνται δεν σκεπτωνται !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
image description ΠΡΟΤΑΣΗ | Μαΐου 29, 2012 6:46 μ.μ. | Reply
ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΚΟΝΑ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΩ ΣΤΟ Ε1 ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟ SOYPERTAXIS ΤΗΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΚΩΔ. 013-014-017-018 ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΟ Μ1 ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΠΕΜΕΙ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΟΥ.ΤΩΡΑ Η ΠΡΟΤΑΣΗ... ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΟΡ.ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΩΔΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΕΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ ΑΝ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΒΓΑΛΟΥΝ ΟΙ ΔΟΥ ΤΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ.ΑΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΧΑΛΙ ΚΑΙ ΜΠΑΧΑΛΟ ΣΤΙΣ ΔΟΥ ΠΟΥ ΣΥΝΑΙΝΩΣΑΝ.
image description TSAF | Μαΐου 29, 2012 7:14 μ.μ. | Reply
Κάνω πρόταση στον Ζανια να δωσουν το δικαιωμα σε εμάς οσους εθελοντές λογιστές θέλουν ,να ελέγξουμε εμείς τους πολιτικούς , τα ξαδέρφια,και τους κουμπάρους τους και να μα δώσουν πρόσβαση σε όσα στοιχεια τους ζητήσουμε, να δούμε πως θα ψάχνουν σαν τους ποντικούς να κρυφτούν.Αυτους θα ψάχνεις πορτα πορτα
ΚΡΑΤΟΣ-ΚΡΑΤΟΣ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ........
image description Your Name | Μαΐου 29, 2012 8:48 μ.μ. | Reply
Σωστή η πρόταση για εθελοντές λογιστές, ελεγκτές, ορκωτούς για έλεγχο των δηλώσεων φορολογίας αλλά και περιουσίας των Βουλευτών, Προέδρων, Δημάρχων. Χωρίς κανένα κόστος για το κράτος, χωρίς αποσπάσεις προσωπικού, χωρίς παρεμβάσεις................. ΣΗΜΕΡΑ ΠΙΚΡΑΜΕΝΕ..........................
image description Jimner | Μαΐου 30, 2012 12:57 π.μ. | Reply
Απο τότε που μπήκαμε στο Μνημόνιο και μετά έχουν ξεχαρβαλώσει και απαξιώσει τον φοροεισπρακτικό μηχανισμό ή τουλάχιστον αυτόν που είχε απομείνει. Τυχαίο ? Δεν νομίζω.....
image description Your Name | Μαΐου 30, 2012 2:34 π.μ. | Reply
" Προτεραιότητα θα δοθεί στους περίπου 1 εκατομμύριο μικρο-οφειλέτες του Δημοσίου που χρωστούν έως 10.000 ευρώ, οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα έως την Πέμπτη 31 Μαίου "
........ΠΑΛΙ ΒΡΕ ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ? !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΓΙΑ ΝΑ ΧΟΡΤΑΣΕΙ ΒΛΕΠΕΙΣ Ο ΚΑΡΧΑΡΙΑΣ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΛΗ ΜΑΡΙΔΑ ......
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο