Ειδήσεις Ανακοινώσεις Οικονομικού Επιμελητηρίου
Αλλες ειδήσεις

Σχετικά θέματα

Σεμινάρια από το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Θεσσαλονίκη Σεμινάριο με θέμα: Αξιολόγηση Επενδύσεων - Μελέτες Σκοπιμότητας

Το Περιφερειακό Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας σε συνέχιση του προγράμματος για τη διαρκή ενημέρωση των Λογιστών - Φοροτεχνικών διοργανώνει στη Θεσσαλονίκη σεμινάριο με θέμα:

Αξιολόγηση Επενδύσεων – Μελέτες Σκοπιμότητας

Τo σεμινάριο  θα πραγματοποιηθεί στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αριστοτέλους 27 (1ος Όροφος)  και θα έχει διάρκεια 25 ώρες.

Εισηγητές : Βασίλειος Γάκης Οικονομολόγος  –  Εκπαιδευτικός
Ιωάννης Νάνος    Οικονομολόγος  –  Εκπαιδευτικός

Αναλυτικά οι ημέρες και ώρες διεξαγωγής θα έχουν ως εξής: 
11,12,13,14, Ιουνίου 2012     από τις 16:00 έως 22:00

Τα σεμινάρια γίνονται δωρεάν.

Μετά το τέλος του επιμορφωτικού σεμιναρίου θα χορηγηθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης σε όλους τους συμμετέχοντες, εφόσον έχουν παρακολουθήσει το σύνολο του Σεμιναρίου.

Αιτήσεις θα παραλαμβάνονται καθημερινά από το 3ο Περιφερειακό Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας, από 23/05/2012  Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο τηλ.:2310 275727

Έντυπο αίτησης θα διατίθεται από το Περιφερειακό Τμήμα Κεντρ. Μακεδονίας – Αριστοτέλους 26, αλλά και ηλεκτρονικά κάνοντας κλικ εδώ

Οι αιτήσεις μπορούν να κατατεθούν και από τρίτο πρόσωπο.

* Προϋπόθεση συμμετοχής : να είναι η άδεια του Λογιστή  Φοροτεχνικού σε ισχύ και τα μέλη του Ο.Ε.Ε να έχουν εκπληρώσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις.Αθήνα Σεμινάριο με Θέμα: Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα (Δ.Λ.Π.)

Το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας ανακοινώνει τη διοργάνωση επιμορφωτικών σεμιναρίων για το μήνα Ιούνιο 2012 με θέμα:

Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα (ΔΛΠ)

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ:  Το Σεμινάριο θα υλοποιηθεί αρχικά από 5-14 Ιουνίου για 60 άτομα. Όμως εάν το πλήθος των αιτήσεων που θα έχουν παραληφθεί είναι μεγάλο, θα διεξαχθούν μέχρι και δύο (2) ακόμα επαναληπτικά τμήματα εντός του Ιουνίου.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ:  Κάθε σεμινάριο ΔΛΠ διαρκεί 30 διδακτικές ώρες (6 ημέρες)

ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ: Τις εισηγήσεις θα διεξάγει  εξειδικευμένη ομάδα Ορκωτών - Ελεγκτών αποτελούμενη από τους Π. Πρεβέντη, Β. Ριζούλη και Μ. Χατζησταυράκη.

ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Τα επιμορφωτικά σεμινάρια διεξάγονται στην Αίθουσα Σεμιναρίων του ΟΕΕ, Μητροπόλεως 12-14, 4ος όροφος, καθημερινά από τις 17.00 έως τις 21.00.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:  Δικαίωμα συμμετοχής έχουν Μέλη του ΟΕΕ και κάτοχοι Άδειας Λογιστή-Φοροτεχνικού, που έχουν τακτοποιήσει παντός είδους οικονομικές οφειλές προς το ΟΕΕ για ολόκληρο το έτος 2012. Τα επιμορφωτικά σεμινάρια διατίθενται ΔΩΡΕΑΝ στους δικαιούχους συμμετοχής.

ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ:  Η επιλογή συμμετεχόντων γίνεται με μοναδικό κριτήριο τη σειρά προτεραιότητας κατά το στάδιο υποβολής των αιτήσεων, βάσει της ημέρας & ώρας αποστολής της αίτησης. Τα ονόματα των Δικαιούχων Παρακολούθησης θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του ΟΕΕ την Πέμπτη 31/5/2012.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ:  Η υποβολή της Αίτησης θα γίνει ηλεκτρονικά. Το Έντυπο Αίτησης, που μπορείτε να το προμηθευτείτε κάνοντας κλικ εδώ, πρέπει να συμπληρωθεί με τα στοιχεία σας, να αποθηκευτεί ως αρχείο Word97 και κατόπιν να αποσταλεί στο email: [email protected] 

Περίοδος Υποβολής Αιτήσεων ορίζεται το διάστημα από τις 09.00 πρωί Δευτέρας 28/5/2012 μέχρι τις 24.00 μεσάνυχτα Τετάρτης 30/5/2012.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οποιαδήποτε αίτηση αποσταλεί ηλεκτρονικά ΠΡΙΝ τις 09.00 της 28/5/2012 ή ΜΕΤΑ τις 24.00 της 30/5/2012 ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΕΚΤΗ. 
Κάθε email πρέπει να αντιστοιχεί σε μία (1) αίτηση γι’ αυτό ΜΗΝ επισυνάπτετε πάνω από ένα Έντυπο Αίτησης στο email που αποστέλλετε. 

Παρακαλούμε ενημερωθείτε για τις οφειλές σας πριν καταθέσετε αίτηση. Θα ακολουθήσει έλεγχος των οφειλών του κάθε αιτούμενου από την Υπηρεσία. Για όσους διαπιστωθεί από τον έλεγχο της καρτέλας τους ότι ΔΕΝ είναι οικονομικά τακτοποιημένοι, ΘΑ ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ Η ΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΗ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ.

Στους συμμετέχοντες θα δοθούν σημειώσεις των Εισηγητών σε ηλεκτρονική μορφή.

Μετά το πέρας του επιμορφωτικού προγράμματος θα χορηγηθεί Πιστοποιητικό Παρακολούθησης.

Για περισσότερες πληροφορίες ή αν χρειάζεστε βοήθεια με την ηλεκτρονική αποστολή της αίτησης, καλέστε στo 2105203922 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description artemis1 | May 23, 2012 10:10 AM | Reply
Δηλαδή τα σεμινάριά σας αφορούν μόνο όσους μένουν στη Θεσσαλονίκη.........

Γ Ι Α Τ Ι??????????????????????????????
image description Your Name | May 23, 2012 11:48 AM | Reply
11,12,13,14, Ιουνίου 2012 από τις 16:00 έως 22:00
καθώς είναι σε όλους γνωστό,πως αυτές τις ημέρες δεν θα έχουμε τί να κάνουμε,και γι αυτό θα τρέξουμε να συμμετέχουμε.
Οι άνθρωποι δεν παίζονται με τίποτα,ζουν στο δικό τους κόσμο σε διπλανό πλανήτη,εκτός και αν απευθύνονται σε άλλες ομάδες και όχι όπως γράφουν σε λογιστές φοροτεχνικούς.


image description Aparadektos | May 23, 2012 10:31 PM | Reply
Συμφωνώ...πότε ήταν σοβαροί και ενδιαφερόντουσαν για τον λογιστή....
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
  • ΕΦΚΑ
Up
Close
Close
Κλείσιμο