Αποτελέσματα live αναζήτησης

Δάνεια ιδιωτών με εγγύηση Δημοσίου

25 Απρίλιος 2006
  • ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ που υπέγραψε ο υφυπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, Πέτρος Δούκας, παρέχονται σημαντικές διευκολύνσεις για τις επιχειρήσεις των νομών Δράμας, Καβάλας, Ξάνθης, Ροδόπης και Εβρου με την παροχή εγγυήσεων του ελληνικού Δημοσίου προς τις τράπεζες για τη ρύθμιση δανείων. ...

ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ που υπέγραψε ο υφυπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, Πέτρος Δούκας, παρέχονται σημαντικές διευκολύνσεις για τις επιχειρήσεις των νομών Δράμας, Καβάλας, Ξάνθης, Ροδόπης και Εβρου με την παροχή εγγυήσεων του ελληνικού Δημοσίου προς τις τράπεζες για τη ρύθμιση δανείων.

Η ρύθμιση αφορά οφειλές από δάνεια βιοτεχνικών, βιομηχανικών, μεταλλευτικών, κτηνοτροφικών επιχειρήσεων βιομηχανικού τύπου και ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, που είναι εγκατεστημένες και λειτουργούν στους συγκεκριμένους νομούς. Οι εγγυήσεις παρέχονται όμως μετά από μελέτη βιωσιμότητας που πραγματοποιεί το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους.

Πηγή Ναυτεμπορική

Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης