Αποτελέσματα live αναζήτησης

Tαχυδρομικό Ταμιευτήριο: Κατατέθηκε το ενημερωτικό δελτίο

24 Απρίλιος 2006
  • Κατατέθηκε -σύμφωνα με πληροφορίες της H On Line- στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς το επίσημο ενημερωτικό δελτίο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου για την είσοδο στο Χρηματιστήριο...

Κατατέθηκε -σύμφωνα με πληροφορίες της H On Line- στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς το επίσημο ενημερωτικό δελτίο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου για την είσοδο στο Χρηματιστήριο.

 Όπως είχε ήδη γράψει η H οn Line από την περασμένη Δευτέρα, μετά και την κατάθεση του ενημερωτικού δελτίου αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για εισαγωγή του ΤΤ στο ΧΑ, έως τις 28 Μαίου.

Η δημόσια εγγραφή για την εισαγωγή ποσοστού 25% των μετοχών του ΤΤ στο Χρηματιστήριο Αθηνών αναμένεται την τελευταία εβδομάδα του Μαίου.

Τα έσοδα που θα εισπράξει το Δημόσιο από την μετοχοποίηση του ΤΤ θα αγγίξουν τα 400 εκατ ευρώ.

Την ίδια στιγμή το οικονομικό επιτελείο προωθεί την αμοιβαία ανταλλαγή ποσοστού 10% μεταξύ του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και των Ελληνικών Ταχυδρομείων και τα έσοδα από την εν λόγω κίνηση θα ξεπεράσουν τα 150 εκατ ευρώ.

Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης