Αποτελέσματα live αναζήτησης

Πρωτοβουλία της ΕΦΕΕ-Α.Π. «Κοινωνική Δράση Λογιστών - Φοροτεχνικών»

ΕΝΩΣΗ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΑΘΗΝΩΝ-ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Απ.Αναγ.Μον. Πρωτ. Αθηνών 5581/2009 ΑΜ: 27961/Ειδ. 5968/2009
Ρεθύμνης 17 Τ.Κ. 185-33 Πειραιάς – E-mail: [email protected]

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών Αθηνών Πειραιώς (ΕΦΕΕ-Α.Π.), με ομόφωνη απόφαση, ανακοινώνει την σύσταση ομάδας με τίτλο:

«ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΛΟΓΙΣΤΩΝ-ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ»

Σκοπός της ομάδας είναι η ΔΩΡΕΑΝ συμπλήρωση των φορολογικών δηλώσεων οικονομικού έτους 2012, καθώς και η συμβουλευτική υποστήριξη σε φορολογικά θέματα προς όλες τις ευπαθείς ομάδες πολιτών, οι οποίοι δοκιμάζονται σκληρά από την οικονομική κρίση που μαστίζει τη χώρα μας τα δύο τελευταία χρόνια.

Στην πρωτοβουλία αυτή μπορούν να συμμετάσχουν οικειοθελώς, ΟΛΟΙ οι συνάδελφοι Λογιστές-Φοροτεχνικοί, από οποιαδήποτε περιοχή της Αθήνας ή του Πειραιά, χωρίς απαραίτητα να αποτελούν μέλη του Συλλόγου μας και ανεξαρτήτως του τρόπου άσκησης του επαγγέλματός τους (μισθωτοί, ελεύθεροι επαγγελματίες).

Στόχος μας είναι η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ευαισθητοποίηση και συμμετοχή συναδέλφων, με αποτέλεσμα η δράση αυτή να αποκτήσει δυναμική που θα ανταποκριθεί στις ανάγκες των συνανθρώπων μας, οι οποίοι αδυνατούν να καλύψουν την όποια δαπάνη για τη συμπλήρωση της φετινής φορολογικής τους δήλωσης, ύστερα και από την ανελέητη επίθεση που δέχτηκαν τα ήδη πενιχρά εισοδήματα τους το τελευταίο καιρό.

Στα πλαίσια αυτής της προσπάθειας, και με γνώμονα πάντα την από κοινού δράση, καλούμε όλα τα πρωτοβάθμια σωματεία, σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια, να συμμετάσχουν σε αυτή μας την πρωτοβολία, και ευελπιστούμε ότι και η Π.Ο.Λ. και η Π.Ο.Φ.Ε.Ε. θα σταθούν δίπλα και θα στηρίξουν αυτήν την προσπάθεια. 

Το σχέδιο υλοποίησης της δράσης θα ξεκινήσει, σταδιακά εντός του Μαΐου, για αυτό το λόγο όσοι επιθυμείτε να συμμετάσχετε σε αυτήν την πρωτοβουλία, μπορείτε να αποστείλετε τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, ιδιότητα, τηλέφωνο) στο e-mail του συλλόγου μας [email protected] και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας. Θα παρακαλούσαμε όλες οι συμμετοχές να έχουν αποσταλεί έως 05-05-2012, ούτως ώστε να υπάρχει ο απαραίτητος χρόνος οργάνωσης αυτής της προσπάθειας.

Με μέριμνα του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου μας, αφού αξιολογήσουμε τον αριθμό των εθελοντών, θα προχωρήσουμε στη θέσπιση κριτηρίων και προϋποθέσεων που θα πρέπει να πληρούν οι φορολογούμενοι πολίτες οι οποίοι θα εξυπηρετηθούν.

Όλες οι ενέργειες που αφορούν την δράση της ομάδας που θα δημιουργηθεί, θα δημοσιοποιούνται και θα ανακοινώνονται μέσω  της ηλεκτρονικής σελίδας www.taxheaven.gr, καθώς και με αποστολή στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο των συναδέλφων που θα δηλώσουν τη συμμετοχή τους.

Οι προτάσεις και οι παρατηρήσεις σας στη προσπάθεια αυτή είναι όχι μόνο ευπρόσδεκτες αλλά και απαραίτητες.  

ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
(βλέπε συνημμένο αρχείο)
Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Το Δ.Σ.


Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης