Αποτελέσματα live αναζήτησης

Επέκταση με franchising για την Κωτσόβολος

14 Απρίλιου 2006 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
  • Tην περαιτέρω επέκταση του δικτύου καταστημάτων Κωτσόβολος με franchising αλλά και τη δημιουργία ενός ηλεκτρονικού καναλιού πώλησης ανήγγειλε ο γενικός διευθυντής της αλυσίδας Μark Rollman, κατά τη διάρκεια των εγκαινίων του δεύτερου mega store Κωτσόβολος στη Θεσσαλονίκη. ..

Tην περαιτέρω επέκταση του δικτύου καταστημάτων Κωτσόβολος με franchising αλλά και τη δημιουργία ενός ηλεκτρονικού καναλιού πώλησης ανήγγειλε ο γενικός διευθυντής της αλυσίδας Μark Rollman, κατά τη διάρκεια των εγκαινίων του δεύτερου mega store Κωτσόβολος στη Θεσσαλονίκη.
Αναλυτικότερα, ο κ. Rollman ανακοίνωσε ότι με σκοπό την κάλυψη διαφόρων μικρών και περιφερειακών αγορών της Ελλάδας, εγκαινιάζεται η ανάπτυξη του δικτύου franchise, αρχής γενομένης με το πρώτο κατάστημα στην Κω, το οποίο αναμένεται να λειτουργήσει τον Μάιο του 2006. Ο στόχος αναφορικά με το δίκτυο franchise είναι η δημιουργία 20 σημείων στην προσεχή τριετία σε μικρές πόλεις και στα νησιά όπου η αλυσίδα δεν διαθέτει παρουσία, και όπου κατά κανόνα δραστηριοποιούνται τοπικοί έμποροι, αυτόνομοι ή ενταγμένοι σε συνεταιρισμούς.

Σε ό,τι αφορά το ηλεκτρονικό κατάστημα Κωτσόβολος, ο κ. Rollman υπογράμμισε ότι μέσα στο 2006 θα εγκαινιαστεί η αναβαθμισμένη ιστοσελίδα όπου εκτός από πληροφορίες σχετικές με τα προϊόντα θα υπάρξει η δυνατότητα on-line παραγγελίας με παράδοση κατ’ οίκον.

Πέραν όμως των παραπάνω, η διοίκηση της Κωτσόβολος προχωρεί στην επέκταση του φυσικού δικτύου, με νέα μεγάλα καταστήματα, ενώ συνεχίζει την ανακαίνιση των υπαρχόντων.Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης