Αποτελέσματα live αναζήτησης

Δημόσια διαβούλευση για το μορφότυπο του Ηλεκτρονικού Τιμολογίου - Πώς θα είναι και τι στοιχεία θα περιέχει

Δημόσια διαβούλευση για το μορφότυπο του Ηλεκτρονικού Τιμολογίου
Ένας από τους κύριους στόχους μας ιδιαίτερα αυτή τη δύσκολη περίοδο, είναι η δημιουργία των προϋποθέσεων που θα κάνουν τη χώρα πιο ανταγωνιστική, πιο φιλική προς τις επιχειρήσεις και ελκυστική σε ξένες επενδύσεις. Για να το πετύχουμε αυτό, αξιοποιούμε εργαλεία που μας παρέχει η πληροφορική, για να βελτιώσουμε και να απλοποιήσουμε τους κανόνες με τους οποίους λειτουργούν σήμερα οι επιχειρήσεις.

Το ηλεκτρονικό τιμολόγιο συμπεριλαμβάνεται στις μεγάλες τεχνολογικές αλλαγές που έχουν ήδη αρχίσει να υλοποιούνται και θα φέρει μια σειρά από οφέλη τόσο σε επίπεδο διαφάνειας όσο και σε επίπεδο διευκόλυνσης των επιχειρήσεων.

Με αυτή τη φιλοσοφία, διαμορφώθηκε το μορφότυπο του Ηλεκτρονικού Τιμολογίου που τίθεται σε διαβούλευση, και καλούμε τους πολίτες και τους φορείς της αγοράς να καταθέσουν τη γνώμη τους, και να ανταποκριθούν σε αυτή μας την προσπάθεια.

Η διαβούλευση θα διαρκέσει μέχρι την Τρίτη 10 Απριλίου 2012.

Φιλικά,

Παντελής Τζωρτζάκης

Υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης


Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης