Αποτελέσματα live αναζήτησης

Ετοιμο σε 15 ημέρες το ηλεκτρονικό τιμολόγιο

Παρουσίαση μορφότυπου ηλεκτρονικού τιμολογίου

Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα με την παρουσία του Υφυπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Παντελή Τζωρτζάκη, του Γενικού Γραμματέα Πληροφοριακών Συστημάτων Χάρη Θεοχάρη, του Γενικού Γραμματέα Εμπορίου Στέφανου Κομνηνού, του Διευθυντή του ELTRUN καθ. Γ. Δουκίδη, και φορέων της αγοράς όπως οι ΣΕΒ, ΕΣΕΕ, ΓΣΕΒΕΕ, ΕΒΕΑ, ΚΕΕΕ, ΕΕΤ, ΣΕΠΕ κ.ά., παρουσιάστηκε το μορφότυπο του ηλεκτρονικού τιμολογίου.
 
Κατά τη διάρκεια της ομιλίας που απεύθυνε στους παρευρισκομένους ο κ. Τζωρτζάκης ανέφερε:
 
«Στο πλαίσιο της Εθνικής Στρατηγικής για τις ΤΠΕ και την Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση που παρουσιάστηκε εχθές, πρώτο βήμα είναι η ανάπτυξη των ενεργοποιητών της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, πάνω από τους οποίους θα τρέξουν οι υπόλοιπες εφαρμογές.
 
Ένας τέτοιος βασικός ενεργοποιητής για τη μείωση του κόστους, την αύξηση της διαφάνειας, την απλοποίηση των διαδικασιών και την καλύτερη εξυπηρέτηση των επιχειρήσεων, είναι και το ηλεκτρονικό τιμολόγιο. Εκτός όμως από ενεργοποιητής της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, το ηλεκτρονικό τιμολόγιο είναι και εργαλείο στην προσπάθεια να κάνουμε τη χώρα μας πιο ανταγωνιστική, πιο φιλική και ελκυστική προς ξένες επενδύσεις».
 
Η διαβούλευση του μορφότυπου του ηλεκτρονικού τιμολογίου με τους φορείς θα συνεχιστεί, και θα ολοκληρωθεί μέσα σε 15 ημέρες.

Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης