Αποτελέσματα live αναζήτησης

Aρχίζει την δευτέρα 10 Απριλίου, το πρόγραμμα των ελέγχων της ΥΠΕΕ για το Πάσχα

9 Απρίλιου 2006 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
  • Aρχίζει την δευτέρα 10 Απριλίου, το πρόγραμμα των ελέγχων της ΥΠΕΕ στην πασχαλινή αγορά και θα αυτό θα διαρκέσει έως και την Πρωτομαγιά. Ο ειδικός γραμματέας της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων Ηλίας Αργυρός απέστειλε σε όλες τις περιφερειακές διευθύνσεις οδηγίες με τις οποίες τίθενται οι προτεραιότητες των ελέγχων στους κλάδους (σφαγεία, κομμωτήρια, καταστήματα πασχαλινών ειδών, κ.λπ.) και τις περιοχές (νησιά, "επώνυμοι" προορισμοί εκτός Αθηνών) όπου αυξάνεται η συναλλακτική κίνηση των ημερών. ...

Aρχίζει την δευτέρα 10  Απριλίου, το πρόγραμμα των ελέγχων της ΥΠΕΕ στην πασχαλινή αγορά και θα αυτό θα διαρκέσει έως και την Πρωτομαγιά. Ο ειδικός γραμματέας της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων Ηλίας Αργυρός απέστειλε σε όλες τις περιφερειακές διευθύνσεις οδηγίες με τις οποίες τίθενται οι προτεραιότητες των ελέγχων στους κλάδους (σφαγεία, κομμωτήρια, καταστήματα πασχαλινών ειδών, κ.λπ.) και τις περιοχές (νησιά, "επώνυμοι" προορισμοί εκτός Αθηνών) όπου αυξάνεται η συναλλακτική κίνηση των ημερών.
Παράλληλα, θα ενταθούν οι έλεγχοι και στη διακίνηση προϊόντων προέλευσης Κίνας, Ταϊβάν, Κορέας κ.λπ. για το εάν συνοδεύονται από τα προβλεπόμενα έγγραφα και παραστατικά.

Αναλυτικότερα, σε εγκύκλιο που απέστειλε η ΥΠΕΕ (3652/07.04.06) αναφέρεται, μεταξύ άλλων, ότι εν όψει των εορτών του Πάσχα, οπότε αναμένεται αυξημένη οικονομική δραστηριότητα στην παραγωγή, στη διακίνηση και στη διάθεση προϊόντων και εμπορευμάτων, καθώς και στην παροχή υπηρεσιών, κυρίως στους κλάδους φιλοξενίας, εστίασης, ψυχαγωγίας, καλλωπισμού και μεταφοράς προσώπων, θα διενεργηθούν έλεγχοι σε αυτούς τους τομείς στο χρονικό διάστημα από 10/4 έως 1/5. Στόχος είναι να δημιουργηθεί κλίμα πρόληψης και συμμόρφωσης των επιχειρήσεων στις υποχρεώσεις τους.
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης