Η Ενημέρωση ΔΕΝ σταματάει ποτέ. Συνεργασία TaxHeaven.gr – PROSVASIS ΑΕΒΕ

Επιχειρήσεων Νέα

6 Απρίλιος 2006
Συνεργασία TaxHeaven.gr – PROSVASIS ΑΕΒΕ Για την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση των λογιστών – φοροτεχνικών. Taxheaven.gr

Η Ενημέρωση ΔΕΝ σταματάει ποτέ.ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί συνεργάτες,

Η PROSVASIS A.E.B.E. ανακοινώνει με χαρά τη συνεργασία της με την ενημερωτική – λογιστική ιστοσελίδα TaxHeaven.gr από τις 4/4/06.

Η συνεργασία αυτή θα δώσει πολλά πρόσθετα πλεονεκτήματα σε όλους εσάς που εργάζεστε χρησιμοποιώντας τα λογιστικά προγράμματα της PROSVASIS A.E.B.E. και είσαστε συνδρομητές στο περιοδικό "λογιστική prosvasis".

Για αρχή, οι συνδρομητές του περιοδικού "λογιστική prosvasis" θα λαμβάνουν το News Letter του TaxHeaven και την ενημέρωση για τις υποχρεώσεις απευθείας από το site του TaxHeaven στο e-mail τους.

Ειδικότερα:

α) Το Ενημερωτικό αυτό Email περιλαμβάνει ενδεικτικά:

 β) Ένα καθημερινό mail από το οποίο θα μπορείτε να ενημερώνεστε έγκυρα για όλες τις προθεσμίες των υποχρεώσεων του Λογιστή – Φοροτεχνικού.

Επίσης, το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα οι συνδρομητές του περιοδικού "λογιστική prosvasis" θα λάβουν αυτόματα τα username και τα password τους, καθώς και οδηγίες πλοήγησης, για συμμετοχή στη μεγαλύτερη Κοινότητα Λογιστών στο Διαδίκτυο, η οποία ήδη αριθμεί πάνω από 3.500 μέλη .

Πιστεύοντας ότι έτσι θα εξυπηρετηθούν ακόμα περισσότερο οι συνδρομητές του περιοδικού "λογιστική prosvasis", αλλά και επιπλέον όλοι οι συνεργαζόμενοι με την PROSVASIS A.E.B.E., είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τα εγκαίνια αυτής της συνεργασίας.

Παρακαλούμε οι συνδρομητές του περιοδικού "λογιστική prosvasis" να μας αποστείλουν τα e-mail τους (όσοι δεν το έχουν ήδη κάνει), όπως και το ονοματεπώνυμο, τη διεύθυνση, τηλέφωνο επικοινωνίας και τον Α.Φ.Μ. τους στο: [email protected] για να λαμβάνουν το συντομότερο την ανωτέρω ενημέρωση.

Για την PROSVASIS A.E.B.E.

Θάνος Αλαφογιάννης                Χάρης Τσοχαντάρης                   Απόστολος ΑλωνιάτηςProsvasis A.E.B.E. - Μ.Γεδεών 2-4 & Μεσογείων 185, 11525 Ν.Ψυχικό, τηλ.: 210-3322700, fax: 210-3322799, e-mail: [email protected]

Prosvasis Βορείου Ελλάδος: Μιχαήλ Καλού 6, 546 29 Θεσσαλονίκη, τηλ:2310-533737, fax:2310-533793, e-mail:Salonika@Prosvasis.Net