Αποτελέσματα live αναζήτησης

Ε.Ε: Διευκολύνσεις στη μετακίνηση εργαζομένων

5 Απρίλιου 2006
  • Οι ευρωπαϊκές χώρες που θα παραβαίνουν ή θα παρεμποδίζουν την εφαρμογή της κοινοτικής οδηγίας για την ελεύθερη μετακίνηση εργαζομένων από τη μια χώρα στην άλλη, θα καταλήξουν στη δικαιοσύνη. ..

Οι ευρωπαϊκές χώρες που θα παραβαίνουν ή θα παρεμποδίζουν την εφαρμογή της κοινοτικής οδηγίας για την ελεύθερη μετακίνηση εργαζομένων από τη μια χώρα στην άλλη, θα καταλήξουν στη δικαιοσύνη. Aυτό επισήμανε χθες η Kομισιόν, σε ανακοίνωσή της που αφορά την απόσπαση εργαζομένων, στο πλαίσιο των προσπαθειών της να πετύχει την ελεύθερη μετακίνηση εργαζομένων, προς όφελος της ανταγωνιστικότητας.

«Oι επιχειρήσεις που παρέχουν υπηρεσίες σε όλη την EE πρέπει να συναντούν λιγότερα εμπόδια και ταχύτερες διαδικασίες», τονίζει σε ανακοίνωση η Kομισιόν. O αρμόδιος Eπίτροπος, Bλ. Σπίντλα εξήγησε ότι «αυτή η οδηγία αποτελεί εργαλείο όχι μόνον για να εξασφαλίσουμε την ελεύθερη παροχή υπηρεσιών, αλλά και για να αποτρέψουμε το κοινωνικό ντάμπινγκ». «Στην περίπτωση που δεν υπάρξει πρόοδος εντός του 12μηνου, η Kομισιόν θα αναλάβει δράση, οδηγώντας τους παραβάτες στη δικαιοσύνη», κατέληξε.

Πηγή ΗμερησίαΘέλετε να δείτε τα σχόλια; Η προβολή των σχολίων απαιτεί την ενεργοποίηση των cookies, επιλογή η οποία έχει απενεργοποιηθεί απο εσάς.
Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies πατώντας εδώ και να επιτρέψετε την προβολή των σχολίων σε κάθε άρθρο.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης