Αποτελέσματα live αναζήτησης

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΛΟΓΙΣΤΩΝ (Π.Ο.Λ.) ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
  • Στις 29 Μάρτη 2006, πραγματοποιήθηκε - με πρωτοβουλία του Σ.Ε.Β. -συνάντηση εκπροσώπων της Π.Ο.Λ. και του Σ.Ε.Β. στα γραφεία τους για τη Συλλογική Σύμβαση των Λογιστών του 2006.....

Κάνιγγος 27,  Τηλ. (210) 38 10 081 - 38 02 923,  ΦΑΞ  38 01 227, 106 82  - ΑΘΗΝΑ

Web site: www.pol.org.gr  E_mail: [email protected]

 

ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑΣ  ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΜΕ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ

Στις 29 Μάρτη 2006, πραγματοποιήθηκε - με πρωτοβουλία του Σ.Ε.Β.  -συνάντηση εκπροσώπων της Π.Ο.Λ. και του Σ.Ε.Β. στα γραφεία τους για τη Συλλογική Σύμβαση των Λογιστών του 2006.

Ο εκπρόσωπος του Σ.Ε.Β. μετέφερε τη θέση του Δ.Σ. του Σ.Ε.Β., ότι θα πρέπει οι κλαδικές συλλογικές συμβάσεις να λαμβάνουν υπόψη τους, τα αποτελέσματα εκμετάλλευσης του κάθε κλάδου και στάθηκε ειδικά στις ζημιογόνες επιχειρήσεις, όπου στη ζημία θα πρέπει να συμμετάσχουν και οι εργαζόμενοι.

Η αντιπροσωπεία της Π.Ο.Λ. ζήτησε να γίνει δεκτό το σχέδιο Συλλογικής Σύμβασης της Π.Ο.Λ. στο σύνολό του και απέρριψε κατηγορηματικά τη θέση του Σ.Ε.Β. που επιχειρεί να κρατήσει - με άλλοθι τις ζημιογόνες επιχειρήσεις – καθηλωμένους τους πενιχρούς μισθούς των εργαζομένων.

Ανάλογη προκλητική στάση τήρησε ο Σ.Ε.Β. και γενικά η εργοδοτική πλευρά κατά τη χθεσινή (30.3.2006) διαπραγμάτευση για την Εθνική Συλλογική Σύμβαση, όπου ο Σ.Ε.Β. πρότεινε αυξήσεις 5% από 1.9.2006.

Η πλειοψηφία της ΓΣΕΕ από την πλευρά της συνέχισε την τακτική των εκπτώσεων, φτάνοντας στο 5,8% αύξηση για το 2006.

Μπροστά σ’ αυτή την απαράδεκτη κατάσταση, η μόνη διέξοδος για την εργατική τάξη, είναι ο δρόμος της κλιμάκωσης του αγώνα με πανεργατική απεργία στις 13 Απρίλη.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.Λ. καλεί όλος τους Λογιστές και τις Λογίστριες του Λεκανοπεδίου, να κάνουν δική τους υπόθεση τη διεκδίκηση των συλλογικών συμβάσεων και να δώσουν μαζικά το παρόν τους τη Δευτέρα 3 Απρίλη στις 3.00 μ.μ. στην Πλατεία Μητροπόλεως, μπροστά από τα γραφεία της Εθνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου, όπου θα γίνει η νέα συνάντηση ΓΣΕΕ και εργοδοτών.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

      Ο Πρόεδρος                                                                                    Ο Αν. Γενικός Γραμματέας

Δημήτρης Βαρελάς                                                                                   Παύλος Αποστόλου



Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης