Αποτελέσματα live αναζήτησης

Σεμινάριο από το Ο.Ε.Ε. στη Χίο

Το Περιφερειακό Τμήμα Ανατολικού Αιγαίου του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας σε συνέχιση του προγράμματος για τη διαρκή ενημέρωση των Λογιστών Φοροτεχνικών διοργανώνει στην Χίο σεμινάριο με θέμα:
«ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ»

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του ξενοδοχείου Κάστρο, στη Χίο το Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2012 και θα έχει διάρκεια 5 ώρες (09:00-14:00)

Δικαίωμα συμμετοχής στο σεμινάριο έχουν οι Λογιστές Φοροτεχνικοί, των οποίων οι άδειες είναι σε ισχύ, και τα μέλη του Ο.Ε.Ε., που έχουν τακτοποιήσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις.

Το σεμινάριο διατίθεται. Μετά το τέλος του Σεμιναρίου θα χορηγηθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης σε όλους τους συμμετέχοντες.

Αιτήσεις θα παραλαμβάνονται Δευτέρα, Τετάρτη Πέμπτη 09,00 με 14,00 (Ελ. Βενιζέλου 6. Μυτιλήνη, 2ος όροφος) από την Δευτέρα 9 / 1/ 2012.

Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο 2251025634 Δευτέρα, Τετάρτη Πέμπτη 09,00 με 14,00.

Έντυπο αίτησης θα διατίθεται στο Γραφείο του Π.Τ (Ελ. Βενιζέλου 6, 2ος όροφος,), αλλά και ηλεκτρονικά κάνοντας κλικ εδώ.

Οι αιτήσεις μπορούν να κατατεθούν και από τρίτο πρόσωπο.

Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης