Το Λογισμικό FINAN υιοθετούν οι ΕΛΛΗΝΙΚΑΙ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΙ ΑΒΕΕ | Taxheaven

Αποτελέσματα live αναζήτησης

Το Λογισμικό FINAN υιοθετούν οι ΕΛΛΗΝΙΚΑΙ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΙ ΑΒΕΕ

31 Μάρτιος 2006 -- Σχόλια

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

Το Λογισμικό FINAN υιοθετούν

οι «ΕΛΛΗΝΙΚΑΙ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΙ ΑΒΕΕ»

 

 

Η εταιρεία «ΕΛΛΗΝΙΚΑΙ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΙ ΑΒΕΕ» στα πλαίσια του σύγχρονου διεθνούς επιχειρηματικού περιβάλλοντος στο οποίο δρά και για την αρτιότερη και άμεση πληροφόρηση της διοίκησης εγκατέστησε το λογισμικό  FINAN της  SPECISOFT.

 

Ο Προιστάμενος των Οικονομικών Υπηρεσιών της εταιρείας «ΕΛΛΗΝΙΚΑΙ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΙ ΑΒΕΕ» κ. Πραχάλης , δήλωσε οτι «το FINAN είναι απαραίτητο εργαλείο και συμβάλει σημαντικά στην λειτουργία του Οικονομικού τμήματος εκτελώντας όλες τις εξειδικευμένες οικονομικές αναλύσεις,με συνέπεια την αρτιότερη και εμπρόθεσμη  λήψη σημαντικών αποφάσεων τόσο σε οικονομικό αλλά και σε επιχειρηματικό επίπεδο».

 

Το FINAN  πραγματοποιεί ακριβείς και αξιόπιστες  Οικονομικές Αναλύσεις, Συγκρίσεις, Προβλέψεις, Κλείσιμο, Ενοποιήσεις Ισολογισμών κ.α. και μπορεί να εγκατασταθεί για χρήση στα Οικονομικά Τμήματα των εταιρειών.

 

Τα λογισμικά της SPECISOFΤ  είναι όλα Ελληνικά. Δραστηριοποιείται σε τομείς εξειδικευμένου χρηματοοικονομικού λογισμικού από το 1987 και αναπτύσσει  λογισμικό που ενσωματώνει γνώση ειδικών Μαθηματικών Αλγορίθμων Βελτιστοποίησης Οικονομικών Θεμάτων (π.χ. Νευρωνικά Δίκτυα) και πολύ μεγάλης κλίμακας επεξεργασία στoιχείων.

 

Τα λογισμικά της Specisoft, χρησιμοποιούνται τόσο από τον παραγωγικό τομέα της οικονομίας (Επιχειρήσεις, Συμβούλους Επιχειρήσεων, Λογιστικά γραφεία, Δημόσιες Επιχειρήσεις κ.α.), όσο και από την Εκπαίδευση (ΑΕΙ, ΤΕΙ, ΙΕΚ, Κολέγια, ΚΕΚ κ.α.) συνδέοντας έτσι σε μία αναπτυξιακή λογική τους δύο αυτούς κρίσιμους τομείς  της ελληνικής οικονομίας.

 

Η εταιρεία Specisoft  διαθέτει πάνω από 1500 πελάτες μεταξύ των οποίων 85 Εισηγμένες στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών (ΧΑΑ) επιχειρήσεις, και σχεδόν όλα τα Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας

 

 

Γραφείο Τύπου

BΑΚ Α.Ε.

για την Specisoft S.A.

 

Πληροφορίες: 210-3247745/6

Fax: 210-3316 630, e-mail: mail@bak.gr

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκηςPrint word

printer word version

Add to library

click this to add to library

Clippy Clip

clip this

Email

email this to someone