Αποτελέσματα live αναζήτησης

Απεργιακές κινητοποιήσεις στις τράπεζες

  • ΕΙΚΟΣΙΤΕΤΡΑΩΡΗ απεργία σε όλες τις τράπεζες αύριο και 48ωρη, σήμερα και αύριο στην Emporiki Bank αποφάσισε εκτάκτως η ΟΤΟΕ με αφορμή την κατάθεση τροπολογίας στη Βουλή την Παρασκευή που προβλέπει συμπληρωματικές ρυθμίσεις για την ένταξη ταμείων τραπεζοϋπαλλήλων στο ΕΤΕΑΜ και ΕΤΑΤ....

ΕΙΚΟΣΙΤΕΤΡΑΩΡΗ απεργία σε όλες τις τράπεζες αύριο και 48ωρη, σήμερα και αύριο στην Emporiki Bank αποφάσισε εκτάκτως η ΟΤΟΕ με αφορμή την κατάθεση τροπολογίας στη Βουλή την Παρασκευή που προβλέπει συμπληρωματικές ρυθμίσεις για την ένταξη ταμείων τραπεζοϋπαλλήλων στο ΕΤΕΑΜ και ΕΤΑΤ.

Στη συνεδρίαση του συνδικαλιστικού οργάνου των Τραπεζοϋπαλλήλων επισημάνθηκε ότι ο αγώνας της ΟΤΟΕ είναι συνολικός απέναντι στην επίθεση που δέχεται ο κλάδος των τραπεζοϋπαλλήλων από τη κυβέρνηση και τους Τραπεζίτες και αφορά στο Ασφαλιστικό, στις Κλαδικές ΣΣΕ αλλά και στις ιδιωτικοποιήσεις.

Αύριο στις 11.00 το πρωί θα πραγματοποιηθεί διάβημα στο υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών στις 2 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί η ήδη προγραμματισμένη συνάντηση της ΟΤΟΕ με τον Γεν. Γραμματέα της Ν.Δ. κ. Λ. Ζαγορίτη και το απόγευμα στις 6 θα πραγματοποιηθεί συλλαλητήριο έξω από τη Βουλή, με αίτημα να μην ψηφισθεί η αντιδημοκρατική τροπολογία.

Πηγή Ναυτεμπορική

Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης