Αποτελέσματα live αναζήτησης

Σεμινάριο στην Κομοτηνή από το Ο.Ε.Ε.

Το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας σε συνέχιση του προγράμματος για τη διαρκή ενημέρωση των μελών του, διοργανώνει στην KOMOTHNH επιμορφωτικό σεμινάριο με θέμα:

Αξιολόγηση Επενδύσεων - Μελέτες Σκοπιμότητας

Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί σε αίθουσα του Επαγγελματικού Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης, Καβείρων 12, από την Τετάρτη 14 έως Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011 και θα έχει διάρκεια 25 ωρών.

Αναλυτικά οι ημέρες και ώρες διεξαγωγής θα έχουν ως εξής:
Τετάρτη έως Παρασκευή 14 – 16 / 12 / 2011 ώρες από 17:00 έως 22:00 &
Σάββατο 17 / 12/ 2011 ώρες από 08:30 έως 18:30

Δικαίωμα συμμετοχής στο σεμινάριο έχουν τα μέλη του ΟΕΕ τα οποία πρέπει να έχουν τακτοποιήσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις μέχρι και το έτος υποβολής της αίτησης.

Το σεμινάριο διατίθεται δωρεάν. Μετά το τέλος του επιμορφωτικού προγράμματος θα χορηγηθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης σε όλους τους συμμετέχοντες, εφόσον έχουν παρακολουθήσει το σύνολο του σεμιναρίου.

Αιτήσεις θα παραλαμβάνονται καθημερινά από το Περιφερειακό Τμήμα Θράκης, Μ.Μ. Βασιλείου 3 Κομοτηνή, έως και την Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011.

Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Έντυπο αίτησης θα διατίθεται από το Περιφερειακό Τμήμα Θράκης, Μ.Μ. Βασιλείου 3 στην Κομοτηνή, αλλά και ηλεκτρονικά κάνοντας κλικ εδώ

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο 2531023035

Οι αιτήσεις μπορούν να κατατεθούν και από τρίτο πρόσωπο.

Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης