Αποτελέσματα live αναζήτησης

Στη "ζυγαριά" μισθολογικές αυξήσεις και 2ετής σύμβαση

  • «Kλείνει η ψαλίδα» μεταξύ ΓΣΕΕ και εργοδοτικών οργανώσεων για τις μισθολογικές αυξήσεις του 2006, καθώς χθες η εργοδοτική πλευρά κατέθεσε βελτιωμένες προτάσεις. Ο πρόεδρος του ΣΕΒ Οδυσσέας Κυριακόπουλος πρότεινε αυξήσεις 3,8% (έναντι 2,8% της αρχικής πρότασης) ενώ ΓΣΕΒΕΕ και ΕΣΕΕ πρότειναν αναπροσαρμογή 8% για τη διετία 2006 - 2007.....

«Kλείνει η ψαλίδα» μεταξύ ΓΣΕΕ και εργοδοτικών οργανώσεων για τις μισθολογικές αυξήσεις του 2006, καθώς χθες η εργοδοτική πλευρά κατέθεσε βελτιωμένες προτάσεις. Ο πρόεδρος του ΣΕΒ Οδυσσέας Κυριακόπουλος πρότεινε αυξήσεις 3,8% (έναντι 2,8% της αρχικής πρότασης) ενώ ΓΣΕΒΕΕ και ΕΣΕΕ πρότειναν αναπροσαρμογή 8% για τη διετία 2006 - 2007. Ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Χρήστος Πολυζωγόπουλος ζήτησε αυξήσεις 7,5% σε δύο δόσεις (4% από 1/1/2006 και 3,5% από 1/7/2006.)
Παρά τα βήματα που έγιναν, η Συνομοσπονδία δεν έμεινε ικανοποιημένη, καθώς ο κ. Πολυζωγόπουλος δήλωσε πως «είμαστε ένα βήμα πριν από έντονη σύγκρουση», συνεχίζοντας το «παιχνίδι τακτικής» εν όψει της νέας συνάντησης την προσεχή Πέμπτη, στην οποία είναι πιθανή η σύναψη συμφωνίας.

Μετά τη συνάντηση, ο κ. Κυριακόπουλος δήλωσε ότι «ο ΣΕΒ για να συμβάλει στην επίτευξη λύσης πήρε πάνω του την ευθύνη για τη διασφάλιση της αγοραστικής δύναμης των εργαζομένων».

Ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ Δ. Ασημακόπουλος σημείωσε ότι «θα συνεχιστούν οι προσπάθειες για κοινωνική συνεννόηση», ενώ στο ίδιο κλίμα ήταν και οι δηλώσεις του προέδρου της ΕΣΕΕ Δημήτρη Αρμενάκη.

Πηγή express

Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης