Αποτελέσματα live αναζήτησης

Διεξαγωγή επιμορφωτικού προγράμματος στην Κω από το Ο.Ε.Ε.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας σε συνέχιση του προγράμματος για τη διαρκή ενημέρωση των Λογιστών Φοροτεχνικών διοργανώνει στην Κω σεμινάριο με θέμα: 

ΦΠΑ & ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ

Τo πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του νεοσύστατου παραρτήματος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας στην Κω (Ελ. Βενιζέλου και Μετσόβου- 1ος όροφος) το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011. Ώρα έναρξης: 9:00 π.μ.

Εισηγητής του σεμιναρίου θα είναι ο κ. Καλαμαράς Νικόλαος.

Δικαίωμα συμμετοχής στο σεμινάριο έχουν όλα τα μέλη και λογιστές του Οικονομικού Επιμελητηρίου που έχουν εξοφλήσει τις συνδρομές τους για το έτος 2011.

Μετά το τέλος του επιμορφωτικού προγράμματος θα χορηγηθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης σε όλους τους συμμετέχοντες, εφόσον έχουν παρακολουθήσει το σύνολο του σεμιναρίου καθώς και σημειώσεις σε ηλεκτρονική μορφή.

Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής επικοινωνήστε στο 2241066660 ή ηλεκτρονικά κάνοντας κλικ εδώ.

Οι αιτήσεις μπορούν να κατατεθούν και από τρίτο πρόσωπο στα γραφεία του Οικονομικού Επιμελητηρίου στη διεύθυνση Γ.Σεφέρη 80-85100 Ρόδος.

Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης