Αποτελέσματα live αναζήτησης

Γ. Αλογοσκούφης για εθελουσία έξοδο του ΟΤΕ

10 Μάρτιου 2006 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
  • Εντός της ημέρας υπογράφεται η κοινή υπουργική απόφαση για την εφαρμογή του νόμου που αφορά την εθελουσία έξοδο του ΟΤΕ, δήλωσε από το βήμα της Βουλής, ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Αλογοσκούφης....

Εντός της ημέρας υπογράφεται η κοινή υπουργική απόφαση για την εφαρμογή του νόμου που αφορά την εθελουσία έξοδο του ΟΤΕ, δήλωσε από το βήμα της Βουλής, ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Αλογοσκούφης.

Απαντώντας σε σχετική επίκαιρη ερώτηση της βουλευτού του ΠΑΣΟΚ Έφης Χριστοφιλοπούλου, ο κ Αλογοσκούφης διευκρίνισε ότι η συμβολή του ελληνικού δημοσίου θα γίνει αμέσως μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ελέγχου από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για το αν είναι κρατική η ενίσχυση. Σε περίπτωση που είναι αρνητική η εισήγηση της -πρόσθεσε- το ποσό αυτό θα πληρωθεί εξ ολοκλήρου από τον ΟΤΕ.

«Μήπως το επόμενο χαστούκι για την κυβέρνηση θα είναι η απόρριψη από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή της κρατικής ενίσχυσης;» σημείωσε από την πλευρά της η κ Χριστοφιλοπούλου.

«Εμείς απαντήσαμε ότι στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή ότι αυτό το μέτρο δεν δίνει πλεονέκτημα στον ΟΤΕ [OTEr.AT]  ούτε αποτελεί νόθευση του ανταγωνισμού. Η κυβέρνηση δεν κρύβει τα προβλήματα κάτω από το χαλί όπως το κάνατε εσείς», της ανταπάντησε ο κ. Αλογοσκούφης.
Πηγή ΝαυτεμπορικήΔημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης