Αποτελέσματα live αναζήτησης

Γ. Αλογοσκούφης για εθελουσία έξοδο του ΟΤΕ

10 Μάρτιος 2006
  • Εντός της ημέρας υπογράφεται η κοινή υπουργική απόφαση για την εφαρμογή του νόμου που αφορά την εθελουσία έξοδο του ΟΤΕ, δήλωσε από το βήμα της Βουλής, ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Αλογοσκούφης....

Εντός της ημέρας υπογράφεται η κοινή υπουργική απόφαση για την εφαρμογή του νόμου που αφορά την εθελουσία έξοδο του ΟΤΕ, δήλωσε από το βήμα της Βουλής, ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Αλογοσκούφης.

Απαντώντας σε σχετική επίκαιρη ερώτηση της βουλευτού του ΠΑΣΟΚ Έφης Χριστοφιλοπούλου, ο κ Αλογοσκούφης διευκρίνισε ότι η συμβολή του ελληνικού δημοσίου θα γίνει αμέσως μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ελέγχου από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για το αν είναι κρατική η ενίσχυση. Σε περίπτωση που είναι αρνητική η εισήγηση της -πρόσθεσε- το ποσό αυτό θα πληρωθεί εξ ολοκλήρου από τον ΟΤΕ.

«Μήπως το επόμενο χαστούκι για την κυβέρνηση θα είναι η απόρριψη από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή της κρατικής ενίσχυσης;» σημείωσε από την πλευρά της η κ Χριστοφιλοπούλου.

«Εμείς απαντήσαμε ότι στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή ότι αυτό το μέτρο δεν δίνει πλεονέκτημα στον ΟΤΕ [OTEr.AT]  ούτε αποτελεί νόθευση του ανταγωνισμού. Η κυβέρνηση δεν κρύβει τα προβλήματα κάτω από το χαλί όπως το κάνατε εσείς», της ανταπάντησε ο κ. Αλογοσκούφης.
Πηγή Ναυτεμπορική

Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης