Αποτελέσματα live αναζήτησης

Παράταση για την υποβολή δηλώσεων σχεδιάζει το Υπουργείο Οικον.

28 Φεβρουάριος 2006
  • Παράταση των προθεσμιών υποβολής των φορολογικών δηλώσεων για τους εμποροβιοτέχνες και ελεύθερους επαγγελματίες, οι οποίες κανονικά λήγουν από αύριο, σχεδιάζει να δώσει το υπουργείο Oικονομικών. Oι λογιστές έχουν ήδη υποβάλει αίτημα στο υπουργείο Oικονομικών να προχωρήσει σε παράταση των προθεσμιών κατά 15 ημέρες.....

Παράταση των προθεσμιών υποβολής των φορολογικών δηλώσεων για τους εμποροβιοτέχνες και ελεύθερους επαγγελματίες, οι οποίες κανονικά λήγουν από αύριο, σχεδιάζει να δώσει το υπουργείο Oικονομικών. Oι λογιστές έχουν ήδη υποβάλει αίτημα στο υπουργείο Oικονομικών να προχωρήσει σε παράταση των προθεσμιών κατά 15 ημέρες, καθώς όπως επισημαίνουν έχει καθυστερήσει η αποστολή των βεβαιώσεων από το TEBE, τις ασφαλιστικές εταιρείες, αλλά και των φορολογικών εντύπων . Παράλληλα, το taxisnet δεν είναι ακόμη έτοιμο για να δεχθεί τις φετινές φορολογικές δηλώσεις. Από αύριο «τρέχουν» οι προθεσμίες υποβολής των δηλώσεων για τις ατομικές επιχειρήσεις και τους ελεύθερους επαγγελματίες που δεν τηρούν βιβλία ή τηρούν βιβλία A ή B κατηγορίας.

Πηγή Ημερησία

Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης