Αποτελέσματα live αναζήτησης

Ο ΣΕΒ προωθεί τοπικές συμβάσεις εργασίας

26 Φεβρουάριος 2006
  • Επαφές στην περιφέρεια ξεκίνησε ο πρόεδρος του ΣΕΒ Οδυσσέας Κυριακόπουλος. ΚΥΚΛΟ επαφών με επιχειρήσεις, επιχειρηματικούς φορείς αλλά και εκπροσώπους συνδικαλιστικών οργανώσεων της Βόρειας Ελλάδας είχε από την αρχή της εβδομάδας κλιμάκιο του ΣΕΒ, με επικεφαλής τον πρόεδρο του Συνδέσμου κ. Οδυσσέα Κυριακόπουλο.

Επαφές στην περιφέρεια ξεκίνησε ο πρόεδρος του ΣΕΒ Οδυσσέας Κυριακόπουλος.
ΚΥΚΛΟ επαφών με επιχειρήσεις, επιχειρηματικούς φορείς αλλά και εκπροσώπους συνδικαλιστικών οργανώσεων της Βόρειας Ελλάδας είχε από την αρχή της εβδομάδας κλιμάκιο του ΣΕΒ, με επικεφαλής τον πρόεδρο του Συνδέσμου κ. Οδυσσέα Κυριακόπουλο.

Σκοπός της περιοδείας της διοίκησης του ΣΕΒ, ήταν η ενίσχυση των δεσμών με την τοπική επιχειρηματική κοινότητα, αλλά και η παράθεση των θέσεων του ΣΕΒ σε ό,τι αφορά τις προτάσεις του για τα εργασιακά (τοπικές εργασιακές συμβάσεις για προβληματικές περιοχές κ.λπ.), προκειμένου αυτές να συζητηθούν με τους άμεσα ενδιαφερόμενους και να δοθούν οι απαραίτητες διευκρινίσεις.

Πηγή Ναυτεμπορική

Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης