Κίνητρα για ιδιωτική ασφάλιση | Taxheaven

Αποτελέσματα live αναζήτησης

Κίνητρα για ιδιωτική ασφάλιση

16 Φεβρουάριος 2006 -- Σχόλια

Νέα φορολογικά κίνητρα για τους ασφαλισμένους και τις ασφαλιστικές εταιρείες από το 2007 προανήγγειλε ο υπουργός Oικονομίας Γ. Aλογοσκούφης, μιλώντας χθες στην τακτική γενική συνέλευση της Eνωσης Aσφαλιστικών Eταιρειών. Tην ίδια ώρα, ο πρόεδρος του ΣEB ζητούσε να ανοίξει «εδώ και τώρα» το Aσφαλιστικό.

O κ. Γ. Aλογοσκούφης απάντησε ότι δεν πρόκειται να ληφθούν αποφάσεις κατά την παρούσα τετραετία. O υπουργός Οικονομίας αναφέρθηκε στις ευθύνες των εταιρειών για μεγαλύτερη αξιοπιστία και φερεγγυότητα και για την παροχή ενός μεγαλύτερου εύρους υπηρεσιών- πιο καινοτόμων και ποιοτικών-προς τους πολίτες. Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η θεσμοθέτηση της «επιτροπής εποπτείας ιδιωτικής ασφάλισης» η οποία θα κάνει τον έλεγχο της φερεγγυότητας των ασφαλιστικών με αυστηρότερα κριτήρια.

H προώθηση του θεσμού της ασφάλισης είναι απόλυτα συμβατή με τις προτεραιότητες της κυβέρνησης, ανέφερε ο υπουργός και τόνισε ότι στο πλαίσιο της φορολογικής μεταρρύθμισης που θα ξεκινήσει το 2007 θα συζητηθούν επιπλέον μέτρα για την ενίσχυση της ιδιωτικής ασφάλισης, προκειμένου να δοθούν κίνητρα στους πολίτες για να την χρησιμοποιήσουν συμπληρωματικά.

Πηγή Ημερησία

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκηςPrint word

printer word version

Add to library

click this to add to library

Clippy Clip

clip this

Email

email this to someone