Αποτελέσματα live αναζήτησης

Με 155 ψήφους "πέρασε" το Μεσοπρόθεσμο

Με 155 "ναι" ψηφίστηκε το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα. "Όχι" ψήφισε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Π. Κουρουμπλής. "Ναι" ψήφισαν ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Α. Αθανασιάδης και η βουλευτής της ΝΔ, Έλσα Παπαδημητρίου, ανακοινώνοντας παράλληλα την αποχώρησή της από την ΚΟ της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Στην ομιλία της, νωρίτερα, η κ. Παπαδημητρίου τόνισε ότι «το 'όχι' δεν μπορεί να συνοδεύεται από το 'ναι μεν αλλά', το 'παρών' είναι πράξη Πόντιου Πιλάτου και το 'όχι υπό όρους' δεν αφορά την δική μου λογική».

«Ναι, λοιπόν, και εύχομαι να μην με απογοητεύσετε κύριοι της κυβέρνησης» πρόσθεσε η κ. Παπαδημητρίου, εκφράζοντας την ελπίδα «έστω και με μια ψήφο να είναι η σπορά της ελπίδας για μια συναινετική πορεία και για την ανάκτηση του κύρους της Ελλάδας απέναντι στους αλληλέγγυους εταίρους μας, όπως τους βλέπω εγώ».

Όπως ανέφερε «θα ξεπεράσω τις μικρές μου δυνατότητες ως ανεξάρτητη και μόνη βουλευτής για να βοηθήσω σε αυτή την κατεύθυνση», ενώ αναφερθείσα στο Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα είπε ότι «είναι μια λύση -καλή, κακή, κακίστη, θα δείξει- απαραίτητη όμως», ενώ σημείωσε: «Μακάρι να είχε την υπογραφή όλων των πολιτικών δυνάμεων»

Με τη φράση «δεν μπορώ να πτωχεύσω εγώ τη χώρα μου, ούτε να διαλύσω την ΕΕ» ξεκαθάρισε τη στάση του και ο βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης του ΠΑΣΟΚ Θωμάς Ρομπόπουλος «Ναι» στο Μεσοπρόθεσμο είπε και ο βουλευτής Καρδίτσας του ΠΑΣΟΚ Ν. Σαλαγιάννης.

Το απόγευμα ξεκινά στην Ολομέλεια της Βουλής, η συζήτηση του εφαρμοστικού νόμου, που ψηφίστηκε χθες, στην αρμόδια επιτροπή.
Πηγή: www.express.gr

Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης