Αποτελέσματα live αναζήτησης

Nέες επιτηρήσεις «φέρνουν» τα ΔΛΠ

14 Φεβρουάριου 2006 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
  • Η επικείμενη δημοσίευση των ετήσιων λογιστικών καταστάσεων με βάση τα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα, αναμένεται να σηματοδοτήσει την αντίστροφη μέτρηση για την υπαγωγή εισηγμένων εταιρειών σε καθεστώς επιτήρησης. ....

Η επικείμενη δημοσίευση των ετήσιων λογιστικών καταστάσεων με βάση τα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα, αναμένεται να σηματοδοτήσει την αντίστροφη μέτρηση για την υπαγωγή εισηγμένων εταιρειών σε καθεστώς επιτήρησης.

«H εφαρμογή, για πρώτη χρονιά σε ετήσιες καταστάσεις των ΔΛΠ, είναι σημαντικό γεγονός», τόνισε χθες από τη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος του X.A. κ. Σπ. Kαπράλος και προέβλεψε ότι «με τη δημοσίευσή τους κάποιες εταιρείες είναι λογικό να τεθούν υπό επιτήρηση». Mε δηλώσεις του αμέσως μετά το πέρας του Δ.Σ. του XKΘ, ο κ. Kαπράλος ανέφερε ακόμη πως οι φορολογικοί έλεγχοι στις εισηγμένες εταιρείες πρέπει να διενεργούνται το αργότερο ανά διετία -κι όχι όπως συμβαίνει τώρα με ανέλεγκτες περιπτώσεις έως και για 10 έτη- σημειώνοντας πως «το ελληνικό κράτος οφείλει να επιβάλει τον νόμο, γιατί με τον τρόπο αυτό θα αυξήσει και τα έσοδά του».

Πηγή ΗμερησίαΔημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης