Αποτελέσματα live αναζήτησης

Μέρκελ: Υπό προϋποθέσεις η βοήθεια προς την Ελλάδα

Πρόθυμη να βοηθήσει την Ελλάδα είναι η Γερμανία, σύμφωνα τουλάχιστον με όσα δήλωσε η καγκελάριος της χώρας, Άγκελα Μέρκελ, κατά την ομιλία της σε μέλη του Χριστιανοδημοκρατικού Kόμματος (CDU). Oμως αυτή η προθυμία προϋποθέτει ότι η Ελλάδα θα κάνει αυτά που πρέπει, θα επιταχύνει τις μεταρρυθμίσεις και θα αλλάξει περαιτέρω το συνταξιοδοτικό της σύστημα. «Δεν μπορούμε να είμαστε απλώς αλληλέγγυοι και να πούμε ας συνεχίσουν απλά αυτές οι χώρες να κάνουν ό,τι έκαναν μέχρι τώρα… Ναι, η Γερμανία θα βοηθήσει, αλλά θα το κάνει μόνον όταν οι άλλοι καταβάλλουν προσπάθειες. Και αυτό πρέπει να αποδειχθεί», υποστήριξε η κ. Μέρκελ.

Μάλιστα υποστήριξε ότι οι εργαζόμενοι σε χώρες της Νότιας Ευρώπης θα πρέπει να μάθουν να δουλεύουν περισσότερα χρόνια. «Σε χώρες όπως η Ελλάδα, η Ισπανία και η Πορτογαλία να μην συνταξιοδοτούνται οι εργαζόμενοι πιο νωρίς από εκείνους στη Γερμανία. Θα πρέπει όλοι να καταβάλουν λίγη προσπάθεια και αυτό είναι σημαντικό».
Πηγή: www.express.gr


Θέλετε να δείτε τα σχόλια; Η προβολή των σχολίων απαιτεί την ενεργοποίηση των cookies, επιλογή η οποία έχει απενεργοποιηθεί απο εσάς.
Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies πατώντας εδώ και να επιτρέψετε την προβολή των σχολίων σε κάθε άρθρο.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης