Αποτελέσματα live αναζήτησης

Ολι Ρεν: Διακομματική συναίνεση ή χάος

13 Μάιος 2011
  • "Πραγματικά αποτελεί ψευδαίσθηση να νομίζει κανείς πως υπήρχαν άλλες πραγματικές εναλλακτικές λύσεις… Τελικά [το πρόγραμμα] είναι ένα πραγματικό τεστ αξιοπιστίας των πολιτικών δυνάμεων της Ελλάδας, τόσο της κυβέρνησης όσο και της αντιπολίτευσης αλλά και, τελικά, της βούλησης του ελληνικού λαού", τόνισε ο Ολι Ρεν για να προσθέσει αναφερόμενος στο πρόγραμμα του μνημονίου.
Αυτό δήλωσε χθες από το βήμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ο επίτροπος για τις οικονομικές και νομισματικές υποθέσεις Ολι Ρεν.
Η Ελλάδα πρέπει με σοβαρότητα να ενισχύσει την εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων και να πετύχει μια επανάσταση στο πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων… Είναι απολύτως αναγκαίο και επείγον να μπουν στην άκρη οι εσωτερικές διαφορές και να διαμορφωθεί μια διακομματική υποστήριξη για την ανάρρωση της Ελλάδας.


Ο επίτροπος πήρε για άλλη μια φορά θέση κατά της αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους, σημειώνοντας πως μια τέτοια εξέλιξη θα σημάνει τη χρεοκοπία πολλών τραπεζών της χώρας.

Αναφερόμενος στους υπέρμαχους της αναδιάρθρωσης τόνισε ότι αυτοί "αγνοούν τις πιθανώς καταστρεπτικές συνέπειες που θα έχει [η αναδιάρθρωση] στη σταθερότητα της ίδιας της χώρας και στην ευρωζώνη στο σύνολό της".


Πηγή ΗμερησίαΘέλετε να δείτε τα σχόλια; Η προβολή των σχολίων απαιτεί την ενεργοποίηση των cookies, επιλογή η οποία έχει απενεργοποιηθεί απο εσάς.
Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies πατώντας εδώ και να επιτρέψετε την προβολή των σχολίων σε κάθε άρθρο.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης