Αποτελέσματα live αναζήτησης

Η εταιρία PROSVASIS A.E.B.E. κυκλοφόρησε το πρωτοποριακό πρόγραμμα για τις δηλώσεις φυσικών και νομικών προσώπων FOROI 2006.

8 Φεβρουάριου 2006
  • Η εταιρία PROSVASIS A.E.B.E. κυκλοφόρησε το πρωτοποριακό πρόγραμμα για τις δηλώσεις φυσικών και νομικών προσώπων FOROI 2006.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 8 Φεβρουαρίου 2006

Η εταιρία PROSVASIS A.E.B.E. κυκλοφόρησε το πρωτοποριακό πρόγραμμα για τις δηλώσεις φυσικών και νομικών προσώπων FOROI 2006.

Το πρόγραμμα λειτουργεί απρόσκοπτα σε διπλό περιβάλλον υπολογιστών, DOS και WINDOWS, ενημερώνοντας κοινή βάση δεδομένων. Το αποτέλεσμα οποιασδήποτε κίνησης ή καταχώρισης, σε όποιο και από τα δύο περιβάλλοντα (DOS ή WINDOWS) γίνει, εμφανίζεται σε κάθε μορφή εργασίας του προγράμματος. Η δυνατότητα αυτή επιτρέπει τη χρήση των ευκολιών και εποπτείας που προσφέρουν τα WINDOWS, παράλληλα με την ευχρηστία του DOS.

Το πρόγραμμα διατίθεται από την εταιρία, ηλεκτρονικά στο site: www.prosvasis.net ή στο τηλέφωνο 210-33.22.700, τμήμα πωλήσεων.


   


      
Θέλετε να δείτε τα σχόλια; Η προβολή των σχολίων απαιτεί την ενεργοποίηση των cookies, επιλογή η οποία έχει απενεργοποιηθεί απο εσάς.
Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies πατώντας εδώ και να επιτρέψετε την προβολή των σχολίων σε κάθε άρθρο.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης