Αποτελέσματα live αναζήτησης

Κανονικά εξυπηρετεί τους φορολογούμενος το taxisnet

Κανονικά εξυπηρετεί τους φορολογούμενος το taxisnet χωρίς να έχει έχει μπλοκάρει, τόνισε ο γγ πληροφοριακών συστημάτων Διομήδης Σπινέλης μιλώντας το πρωί της Τετάρτης στον ΒΗΜΑ 99,5.

Μάλιστα, όπως υποστήριξε οι παρατάσεις που δόθηκαν κρίθηκαν απαραίτητες επειδή οι λογιστές ζητούν περισσότερο χρόνο για να μπορέσουν να υποβληθούν σωστά και έγκαιρα οι ηλεκτρονικές φορολογικές δηλώσεις.

Ο κ. Σπινέλης τόνισε ότι το σύστημα taxisnet εξυπηρετεί κανονικά καθημερινά τους φορολογούμενους και τα όποια προβλήματα εμφανίστηκαν διορθώθηκαν.

Υπενθύμισε, δε, ότι φέτος είναι η πρώτη φορά που εφαρμόζεται υποχρεωτικά η ηλεκτρονική υποβολή φορολογικών δηλώσεων σε ευρύτερο κύκλο φορολογουμένων.

Στο ερώτημα εάν θα δοθεί κι άλλη παράταση για την υποβολή φορολογικών δηλώσεων, ο κ. Σπινέλης σημείωσε πως αυτό θα εξεταστεί στο μέλλον και εξαρτάται από το εάν λογιστές ή φορολογούμενοι χρειαστούν περισσότερο χρόνο ή εάν υπάρξει σημαντική καθυστέρηση στην λειτουργία κάποιας νέας ηλεκτρονικής εφαρμογής.


Πηγή ΗμερησίαΘέλετε να δείτε τα σχόλια; Η προβολή των σχολίων απαιτεί την ενεργοποίηση των cookies, επιλογή η οποία έχει απενεργοποιηθεί απο εσάς.
Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies πατώντας εδώ και να επιτρέψετε την προβολή των σχολίων σε κάθε άρθρο.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης