Αποτελέσματα live αναζήτησης

Ένας χρόνος Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα στην Ελλάδα . Εκδήλωση Της Epsilon Net

7 Φεβρουάριου 2006 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
  • Ένας χρόνος Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα στην Ελλάδα" ήταν το θέμα της ειδικής εκδήλωσης που πραγματοποίησε η Epsilon Net το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου στο Hyatt Regency Thessaloniki, με τη συνεργασία του Association of International Accountants (A.I.A.) και του European Professional Training Center (Eupro)....

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θεσσαλονίκη, 6 Φεβρουαρίου 2006


"Ένας χρόνος Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα στην Ελλάδα" ήταν το θέμα της ειδικής εκδήλωσης που πραγματοποίησε η Epsilon Net το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου στο Hyatt Regency Thessaloniki, με τη συνεργασία του Association of International Accountants (A.I.A.) και του European Professional Training Center (Eupro). Στην εκδήλωση συμμετείχε ως επίτιμος καλεσμένος ο κ. Γιώργος Ιωσηφάκης, A.I.A. Cyprus Brand Chairman, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό εκ μέρους του κ. Phillip JJ Turnbull, FAIA, FCCA, FCPA Chief Executive.
Χαιρετισμό, επίσης, απηύθυνε ο Πρόεδρος του ΣΕΠΒΕ και μέλος της διοικητικής επιτροπής του ΣΒΒΕ, κ. Τάσος Τζήκας και ο Πρόεδρος της Epsilon Net, κ. Ιωάννης Μίχος, οι οποίοι στις ομιλίες τους εστιάστηκαν στις αλλαγές που προκύπτουν από την εφαρμογή των Δ.Λ.Π. στις επιχειρήσεις και στους επαγγελματίες οικονομολόγους - λογιστές.
Στη διάρκεια της εκδήλωσης, οι διακόσιοι περίπου συμμετέχοντες, στελέχη επιχειρήσεων της Β. Ελλάδος παρακολούθησαν τον απολογισμό και την εκτίμηση για την πρακτική εφαρμογή των Δ.Λ.Π. με τη βοήθεια των εισηγητών, οι οποίοι προέρχονταν από εισηγμένες και ελεγκτικές εταιρίες. Στελέχη των ελεγκτικών εταιριών Delloitte & Touch, Ernst & Young, PricewaterhouseCoopers και ΣΟΛ Α.Ε. εξειδικευμένα ανέλυσαν τα προβλήματα που έχουν ανακύψει από το Δ.Λ.Π. 12 "Φόροι εισοδήματος", το Δ.Λ.Π. 37 "Προβλέψεις και Ενδεχόμενες υποχρεώσεις" και το Δ.Λ.Π. 38 "Άυλα περιουσιακά στοιχεία", καθώς επίσης και θέματα που αφορούν την επανεκτίμηση ακινήτων και τα ωφελήματα προσωπικού.
Μετά το πέρας της ημερίδας, πραγματοποιήθηκε η απονομή των Πτυχίων στους επιτυχόντες των εξετάσεων για το Diploma in International Financial Reporting Standards του A.I.A. από τον πρόεδρο της Epsilon Net. Η δεξίωση που ακολούθησε στους χώρους του ξενοδοχείου Hyatt, αποτέλεσε ευκαιρία για ουσιαστικότερη επαφή και διάλογο ανάμεσα στους συμμετέχοντες, τους διοργανωτές και τους ομιλητές.
Η Epsilon Net & η Epsilon Academy, ευχαριστούν ιδιαίτερα όλους όσους συμμετείχαν στην εκδήλωση και συγχαίρουν όλους τους επιτυχόντες στις εξετάσεις για το Diploma in International Financial Reporting Standards του A.I.A.Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης