Αποτελέσματα live αναζήτησης

Η διεθνής λύση InnovEra ERP εφαρμόζεται με επιτυχία από την Data Communication στη Furuno Hellas

2 Μάιου 2011 Σχόλια
data
communication                                                                                                 

Δελτίο Τύπου
2 Μαΐου 2011

Η διεθνής λύση InnovEra ERP εφαρμόζεται με επιτυχία από την Data Communication στη Furuno Hellas

Η Data Communication ανακοίνωσε την επιτυχή ολοκλήρωση του έργου εγκατάστασης και παραμετροποίησης της λύσης InnovEra ERP στην πολυεθνική εταιρία προηγμένης τεχνολογίας Furuno Hellas. Βασισμένη στο παγκοσμίου φήμης Microsoft Dynamics NAV, η λύση InnovEra ERP αποτελεί αξιόπιστο εργαλείο για τη διαχείριση και παρακολούθηση των οικονομικών της Furuno, τον έλεγχο των σχέσεών της με τους πελάτες της και της εφοδιαστικής αλυσίδας, ενώ ταυτόχρονα παρέχει όλη την απαραίτητη λειτουργικότητα την οποία επιβάλλει το συνεχώς μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό περιβάλλον.

Η Furuno, ένας σχεδιαστής και κατασκευαστής ολοκληρωμένων ηλεκτρονικών συστημάτων με παγκόσμια παρουσία και αφοσιωμένους πελάτες από το χώρο της ναυτιλίας, της αεροπλοΐας και πρόσφατα της ιατρικής, αναζήτησε μία διεθνή, σύγχρονη και αξιόπιστη ERP εφαρμογή ιδιαίτερα υψηλών προδιαγραφών που να μπορεί να καλύψει σε ενιαίο περιβάλλον τις αυξημένες ανάγκες εμπορικής, οικονομικής διαχείρισης και κοστολόγησης καθώς και το κύκλωμα παροχής υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης στους πελάτες.

Με την εγκατάσταση του Microsoft Dynamics NAV-InnovEra ERP η Data Communication ικανοποίησε τις ανάγκες της Furuno Hellas και τις ιδιαιτερότητες των διαδικασιών της παρέχοντας ένα ενιαίο και αξιόπιστο πληροφοριακό σύστημα το οποίο βελτίωσε την παραγωγικότητα και την πληροφόρηση του τμήματος πωλήσεων και ταυτόχρονα μεγιστοποίησε την ταχύτητα διεκπεραίωσης και εξυπηρέτησης του πελάτη όσον αφορά τις παραγγελίες και την παροχή υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης.

Πρόσθετα, η μεγάλη ποικιλία σε εκτυπώσεις και η στατιστική πληροφόρηση του Microsoft Dynamics NAV-InnovEra ERP επιτρέπει πλέον στην Furuno Hellas να υποστηρίξει τους ρυθμούς ανάπτυξης μιας παγκόσμιας καινοτόμου εταιρίας.Λίγα λόγια για την Data Communication
Η Data Communication A.E. ιδρύθηκε το 1987. Έχει ως αντικείμενο δραστηριότητας την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής σε επιχειρήσεις και οργανισμούς του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, καθώς και σε λογιστικά γραφεία. Εξειδικεύεται στην ανάπτυξη εφαρμογών λογισμικού διαχείρισης και συγκαταλέγεται μεταξύ των μεγαλυτέρων ελληνικών εταιριών πληροφορικής όσον αφορά τις εγκαταστάσεις τυποποιημένου επιχειρησιακού λογισμικού, ενώ παράλληλα κατέχει την ηγετική θέση στην αγορά λογισμικού για λογιστικά γραφεία. Έχει διαθέσει 35.000 προγράμματα σε 17.000 πελάτες και διαθέτει υποκαταστήματα στη Θεσσαλονίκη και την Πάτρα καθώς και παρουσία στα Βαλκάνια με τη θυγατρική της εταιρία Data Communication EOOD στη Βουλγαρία. Είναι Gold Certified Partner της Microsoft με την οποία έχει συνάψει στρατηγική συνεργασία.

Για περισσότερες πληροφορίες: V+O Communication: 210 7249000
Λιλή Δράκου [email protected]


Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης