Αποτελέσματα live αναζήτησης

Συνάντηση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Οικονομολόγων με τον Υφυπουργό Οικονομικών κ. Κουσελά Δημήτριο και με τον Γ.Γ. κ. Καπελέρη Ιωάννη

Πανελλήνια Ομοσπονδία Οικονομολόγων & Ελεύθερων Επαγγελματιών Ελλάδας

ΓΑΜΒΕΤΑ 4 ΑΘΗΝΑ
ΤΗ. 2103826627, 2103826627      

FAX 2103626928
Email : [email protected]

Αθήνα 28/4/2011

Δελτίου Τύπου

Σήμερα αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας συναντήθηκε με τον   Υφυπουργό Οικονομικών κ. Κουσελά Δημήτριο και με τον  Γ.Γ. κ. Καπελέρη Ιωάννη για τα εξής θέματα:

1.       Αίτημα για παράταση της υποβολής δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος μέσω Taxisnet (Εξ, ΜΥΦ κλπ.)

2.       Να δοθεί η δυνατότητα ο κλειδάριθμος για τα φυσικά πρόσωπα να αποκτάτε  ηλεκτρονικά από τον λογιστή-φοροτεχνικό για λογαριασμό των  πελατών  του και όχι από τις Δ.Ο.Υ.

3.       Να προχωρήσει άμεσα η έκδοση Υπουργικής απόφασης για την πιστοποίηση των Λογιστών Φοροτεχνικών  με ταυτόχρονη εφαρμογή του κώδικα Δεοντολογίας.

4.       Σχετικά με τις προσπάθειες κύκλων να εξαιρεθούν κάποιοι λογιστές-φοροτεχνικοί από την διαδικασία ελέγχου από το Οικονομικό Επιμελητήριο.

5.       Να συμμετάσχει στην επιτροπή διαβούλευσης για την κατάργηση του ΚΒΣ και εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας.

·      Για το πρώτο θέμα η στάση του Υπουργείου ήταν θετική και μέσα στις επόμενες μέρες μας διαβεβαίωσαν ότι θα υπάρχει ανακοίνωση για παράταση καταληκτικών ημερομηνιών.

·      Για το θέμα του κλειδάριθμου θα διερευνηθεί  η δυνατότητα να αποκτούν  οι  συνάδελφοι  για τους πελάτες τους το κλειδάριθμο.

·      Για την πιστοποίηση μας διαβεβαίωσαν ότι στο άμεσο μέλλον θα είναι έτοιμη η Υπουργική απόφαση.

·      Επίσης στην επιτροπή διαβούλευσης για τον ΚΒΣ θα εξεταστεί η δυνατότητα να συμμετέχουν και εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας.

ΜΕ ΤΙΜΗ

Ο Πρόεδρος                                     Ο Γενικός Γραμματέας

Κούκουνας Κωνσταντίνος                      Παύλου Χρήστος


Θέλετε να δείτε τα σχόλια; Η προβολή των σχολίων απαιτεί την ενεργοποίηση των cookies, επιλογή η οποία έχει απενεργοποιηθεί απο εσάς.
Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies πατώντας εδώ και να επιτρέψετε την προβολή των σχολίων σε κάθε άρθρο.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης