Αποτελέσματα live αναζήτησης

Μείωση ειδικού φόρου σε τηλεοπτικές διαφημίσεις ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών

7 Φεβρουάριος 2006
  • Το υπουργείο Οικονομικών εξέδωσε εγκύκλιο με την οποία ο συντελεστής του ειδικού φόρου, ο οποίος επιβάλλεται στις διαφημίσεις που προβάλλονται από την τηλεόραση, μειώνεται από 25ης Νοεμβρίου 2005 σε 10%, από 1ης Νοεμβρίου 2006 σε 5%, ενώ καταργείται πλήρως στις διαφημίσεις που προβάλλονται από 1ης Νοεμβρίου 2007 και μετά. ...

Το υπουργείο Οικονομικών εξέδωσε εγκύκλιο με την οποία ο συντελεστής του ειδικού φόρου, ο οποίος επιβάλλεται στις διαφημίσεις που προβάλλονται από την τηλεόραση, μειώνεται από 25ης Νοεμβρίου 2005 σε 10%, από 1ης Νοεμβρίου 2006 σε 5%, ενώ καταργείται πλήρως στις διαφημίσεις που προβάλλονται από 1ης Νοεμβρίου 2007 και μετά.
Οι παραπάνω μεταβολές αφορούν στις διαφημίσεις που πραγματοποιούνται μετά τις ανωτέρω ημερομηνίες. Κατά τα λοιπά (πχ υποβολή του τιμοκαταλόγου διαφημίσεων στις Δ.Ο.Υ., τρόπος είσπραξης και απόδοσης του φόρου κλπ), μέχρι και την πλήρη κατάργηση του φόρου, εξακολουθούν να ισχύουν τα οριζόμενα από τις κείμενες διατάξεις.

Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης