Αποτελέσματα live αναζήτησης

Δελτίο τύπου από την Π.Ο.Φ.Ε.Ε. σχετικά με τις προθεσμίες των δηλώσεων

  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 2 λεπτά
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ  ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ
Π.Ο.Φ.Ε.Ε
ΙΟΥΛΙΑΝΟΥ 42 - 46 - ΑΘΗΝΑ 104 34
ΤΗΛ: 210 82 53 445 - FAX: 210 82 53 446 - Ε - Μail: [email protected]
ΑΠ.ΑΝΑΓ. ΠΟΛ.ΠΡΩΤ.ΑΘΗΝΩΝ 2923/94 ΚΑΙ ΑΡ.ΚΑΤ. 545/4787/94


ΑΘΗΝΑ 20-04-2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Άμεση ήταν η αντίδραση του Υπουργείου Οικονομικών και του αρμόδιου Υφυπουργού Οικονομικών κ. Δημητρίου Κουσελά τόσο στην υλοποίηση της σύγκλισης της 12ης Ολομέλειας των Προέδρων της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. στις 18/4 όσο και στην κοινοποίηση των αιτημάτων της, για νέες καταληκτικές ημερομηνίες, στις 19/4.

Αρχικά ζήτησε συνάντηση με το Δ.Σ. για 19/4 στις 13.00 αλλά λόγω αντικειμενικής αδυναμίας από την πλευρά μας η συνάντηση προσδιορίσθηκε και πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 11.00.
   
Παρόντες στην συνεδρίαση, διάρκειας 1,50 ώρας, ήταν εκ μέρους του Υπουργείου ο Υφυπουργός Οικονομικών κ. Δημήτριος Κουσελάς, ο Γεν. Γραμματέας Φορολογικών & Τελωνειακών Θεμάτων κ. Γιάννης Καπελέρης, ο Γενικός Διευθυντή Φορολογίας κ. Δημήτριος Σταματόπουλος και ο σύμβουλος του Υφυπουργού κ. Αντ. Καραβοκύρης ενώ την Π.Ο.Φ.Ε.Ε. εκπροσώπησαν ο Α’ Αντιπρόεδρος κ. Βασίλειος Καμπάνης, ο υπεύθυνος τύπου κ. Γεώργιος Χριστόπουλος, ο Πρόεδρος της ΕΦΕΕ Αττικής κ. Νικόλαος Αυλωνίτης και ο Γεν. Γραμματέας της Ένωσης κ. Δημήτριος Τσαμόπουλος.
   
Το κυρίαρχο θέμα της συζήτησης ήταν η ανάλυση των προβλημάτων που δημιουργούν οι ασφυκτικές ημερομηνίες και τα εμπόδια που παρατηρούνται κατά την ηλεκτρονική υποβολή (ήδη σήμερα «έπεσαν» 2 από τους server της ΓΓΠΣ) και η εξεύρεση κοινά αποδεκτών και υλοποιήσιμων προθεσμιών ώστε, κατά το δυνατόν, να ικανοποιηθούν οι στόχοι όλων των πλευρών και να αποφευχθούν οι δίκαιες αντιδράσεις των Συναδέλφων.
   
Οι εκπρόσωποι του Υπουργείου μας διαβεβαίωσαν ότι θα προχωρήσουν πολύ σύντομα σε οριστικοποίηση και δημοσιοποίηση νέων καταληκτικών προθεσμιών ενώ οι εκπρόσωποί μας δήλωσαν ότι θα αναμένουν την δημοσιοποίησή τους για να τις αξιολογήσουν μαζί με όλους τους Συναδέλφους.

Ενημερωτικά ο Α’ Αντιπρόεδρος κ. Βασίλειος Καμπάνης συμμετέχει σήμερα στις 13.00 και στην αρμόδια ομάδα εργασίας για την κατάργηση του Κ.Β.Σ..


Με εκτίμηση
για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                                            
Πανίδης  Αβραάμ                                                          

Ο Γενικός Γραμματέας
Πατέλης Γ. Νικόλαος


Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης