Αποτελέσματα live αναζήτησης

Παράθυρο για νέες υπαγωγές στην περαίωση.

19 Απρίλιου 2011 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
  • Τη χαραμάδα για να ενταχθούν στην περαίωση όσοι δεν το έπραξαν εγκαίρως, χωρίς να ευθύνονται οι ίδιοι γι' αυτό, άνοιξε ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Οικονομικών, Γιάννης Καπελέρης.
"Έχουμε δει περιπτώσεις όπου υπάρχει ένα θέμα που θα αντιμετωπίσουμε. Πιστεύω ότι από τη στιγμή που υπάρχει βούληση και προθυμία προς αυτήν την κατεύθυνση, δεν θα υπάρξει πρόβλημα", είπε στο ραδιοφωνικό σταθμό "Βήμα 99,5". "Όταν ο επιχειρηματίας, με ευθύνη άλλου φορέα προκύπτει από το σύστημα ότι δεν έχει προβεί σε περαίωση, σίγουρα δεν θα χαθεί", πρόσθεσε.

Απέδωσε σε ελλείψεις του κρατικού μηχανισμού την υστέρηση στα έσοδα και ζήτησε πίστωση χρόνου για την ανασύνταξη και αλλαγή του. " Δεν μιλάμε ότι σε ενάμιση χρόνο μπορεί να γίνει κάτι [...] Μιλάμε για τη στελέχωσή του και αυτά τα πράγματα δεν γίνονται από τη μία μέρα στην άλλη", είπε και έκανε λόγο για μαραθώνιο.

Εκτίμησε, ωστόσο, ότι σύντομα θα υπάρξει θετικό πρόσημο στην πορεία των εσόδων και ο φετινός Απρίλιος θα είναι καλύτερος από τον περυσινό.

Ο Γ. Καπελέρης ήταν φειδωλός στον απολογισμό ευθυνών για τα προβλήματα στη λειτουργία του TAXISnet, τα οποία απέδωσε στην αύξηση της επισκεψιμότητας.

Πηγή Ελευθεροτυπία


Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης