Αποτελέσματα live αναζήτησης

SoftOne Technologies A.E. - Παρουσίαση του S1 PANORAMA ERP

3 Φεβρουάριος 2006
  • Η SoftOne Technologies A.E. θα συμμετέχει ως κύριος χορηγός σε ημερίδα “I LOVE ERP” που είναι αφιερωμένη στα ERP συστήματα που έχουν αναπτυχθεί και προωθούνται στην Ελλάδα σήμερα. Η ημερίδα θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο LEDRA MARRIOTT, την Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2006, από τις 9.30 π.μ. έως τις 17.00 μ.μ....

Η SoftOne Technologies A.E. θα συμμετέχει ως κύριος χορηγός σε ημερίδα “I LOVE ERP” που είναι αφιερωμένη στα ERP συστήματα που έχουν αναπτυχθεί και προωθούνται στην Ελλάδα σήμερα. Η ημερίδα θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο LEDRA MARRIOTT, την Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2006, από τις 9.30 π.μ. έως τις 17.00 μ.μ.

Στην ημερίδα αυτή θα παρουσιαστεί στις 15.30 μ.μ. το S1 PANORAMA ERP από τον κύριο Μικρογιαννάκη Γιάννη, Business Development Manager της SoftOne.
Ο κ. Μικρογιαννάκης θα αναφερθεί στα διλήμματα που συναντά η επιχείρηση όταν διερευνά την εγκατάσταση ή αντικατάσταση ενός ERP συστήματος.
Θα παρουσιάσει πως το S1 PANORAMA ERP προσπερνά χρόνιους προβληματισμούς και προσφέρει ένα νέο πεδίο επιλογών και δράσεων στην επιχείρηση.

Η ημερίδα περιλαμβάνει και ανοιχτές συζητήσεις τόσο για τα οφέλη από τη μηχανογράφηση με ERP συστήματα αλλά και για θέματα υλοποίησης των λύσεων στις επιχειρήσεις – πελάτες.

Ταυτόχρονα θα παρουσιαστούν σε ειδικό stand τα νέα χαρακτηριστικά του S1 PANORAMA ERP

Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης