Αποτελέσματα live αναζήτησης

Άσκηση του Οικονομολογικού Επαγγέλματος

Άσκηση του Οικονομολογικού Επαγγέλματος

 Συνάντηση με τον υπουργό Οικονομικών κ. Γιώργο Παπακωνσταντίνου είχε το προεδρείο του ΟΕΕ τη Δευτέρα 4 Απριλίου. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν οι ειδικές προϋποθέσεις, νομικές και ακαδημαϊκές για την άσκηση του οικονομολογικού επαγγέλματος καθώς και του φοροτέχνη – λογιστή. Παράλληλα, ζητήθηκε από τον κ. υπουργό και ελήφθη η σχετική προφορική, κατ’ αρχάς, έγκριση για την συμμετοχή του ΟΕΕ στην επιτροπή διαβούλευσης για την κατάργηση του Κώδικα Βιβλίων και Στοιχείων.
Από τον Υπουργό ζητήθηκε, η επίσπευση των διαδικασιών για την πιστοποίηση του Φοροτέχνη – Λογιστή καθώς και η θέσπιση υποχρεωτικής τοποθέτησης πτυχιούχου Οικονομολόγου σε θέσεις οικονομικής ευθύνης στο Δημόσιο τομέα.
Οι ενέργειες της διοίκησης του ΟΕΕ προς την κατεύθυνση της προάσπισης των δικαιωμάτων των οικονομολόγων όλης της χώρας αλλά και της εποικοδομητικής κριτικής και επιστημονικής συνεισφοράς στην αντιμετώπιση της οικονομικής και δημοσιονομικής κρίσης στην οικονομία θα συνεχιστούν.Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης