Αποτελέσματα live αναζήτησης

Ολοκλήρωση κωδικοποίησης όλων των νόμων που αναφέρονται στον Νέο Φορολογικό νόμο 3943/2011 Καταπολέμηση της φοροδιαφυγής, στελέχωση των ελεγκτικών υπηρεσιών και άλλες διατάξεις αρμοδιότητας Υπουργείου Οικονομικών.

4 Απρίλιου 2011

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι έχει ολοκληρωθεί η κωδικοποίηση όλων των νόμων που αναφέρονται στον Νέο Φορολογικό νόμο 3943/2011 Καταπολέμηση της φοροδιαφυγής, στελέχωση των ελεγκτικών υπηρεσιών και άλλες διατάξεις αρμοδιότητας Υπουργείου Οικονομικών.

Πιο συγκεκριμένα μετά την ψήφιση των παραπάνω νόμων, κωδικοποιήθηκαν, ενημερώθηκαν και είναι ήδη διαθέσιμοι όπως ισχύουν σήμερα οι παρακάτω νόμοι:

 

Σας Υπενθυμίζουμε επίσης ότι πρόκειται για τη μοναδική κωδικοποίηση που έχει πραγματοποιηθεί σε επίπεδο παραγράφων και όχι άρθρων, δηλαδή ο χρήστης μπορεί να ενημερωθεί για την προϊστορία της κάθε παραγράφου ξεχωριστά.
Η κωδικοποίηση των νόμων που επιμελείται η επιστημονική Ομάδα του Taxheaven γίνεται ταυτόχρονα με κάθε αλλαγή που επιφέρει η ψήφιση ενός νέου νόμου. Σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις η κωδικοποίηση γίνεται την ίδια ημέρα έτσι ώστε να σας παρέχει την καλύτερη δυνατή πληροφόρηση.

Σας ενημερώνουμε επίσης ότι έχουν προστεθεί νέες δυνατότητες κατά την προβολή των νόμων του κόμβου.

Μερικές από αυτές είναι :

  • Δυνατότητα εκτύπωσης όλων των άρθρων ξεχωριστά χωρίς να χρειάζεται να εκτυπώσετε όλο τον νόμο
  • Δυνατότητα εκτύπωσης αρθρων μαζί με τα επεξηγηματικά σχόλιά του.
  • Δυνατότητα καταχώρησης ετικετών (σημειώσεων) σε οποιαδήποτε παράγραφο, οποιουδήποτε νόμου , για ευκολότερη σήμανση των διατάξεων που σας ενδιαφέρουν.

 Θέλετε να δείτε τα σχόλια; Η προβολή των σχολίων απαιτεί την ενεργοποίηση των cookies, επιλογή η οποία έχει απενεργοποιηθεί απο εσάς.
Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies πατώντας εδώ και να επιτρέψετε την προβολή των σχολίων σε κάθε άρθρο.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης