Αποτελέσματα live αναζήτησης

Παράταση για υποβολή επενδυτικών σχεδίων.

  • Μέχρι το Μάιο παρατείνεται το χρονικό όριο για την υποβολή των επενδυτικών σχεδίων στο νέο επενδυτικό νόμο, σύμφωνα με τροπολογία του υπουργού Ανάπτυξης Μ. Χρυσοχοΐδη, που κατατέθηκε την 1/4/2011 στη Βουλή.
Μέχρι το Μάιο παρατείνεται το χρονικό όριο για την υποβολή των επενδυτικών σχεδίων στο νέο επενδυτικό νόμο, σύμφωνα με τροπολογία του υπουργού Ανάπτυξης Μ. Χρυσοχοΐδη, που κατατέθηκε χθες στη Βουλή. Ο υπουργός που απάντησε χθες στη Βουλή σε επερώτηση της ΝΔ σχετικά με το ΕΣΠΑ, ανακοίνωσε ότι μέχρι τη Δευτέρα θα έχουν εκδοθεί τα δύο Προεδρικά Διατάγματα και οι επτά υπουργικές αποφάσεις που απαιτούνται προκειμένου να τεθεί σε λειτουργία ο νόμος (3908/2011).

Η μικρή καθυστέρηση που σημειώθηκε, ωστόσο, στην έκδοση των κανονιστικών αποφάσεων, περιόρισε τον εναπομείναντα χρόνο του Απριλίου για την υποβολή των επενδυτικών σχεδίων του πρώτου εξαμήνου και ως εκ τούτου κρίθηκε αναγκαίο να παραταθεί ο χρόνος υποβολής των αιτήσεων μέχρι και τον προσεχή Μάιο.

Πηγή Ημερησία


Θέλετε να δείτε τα σχόλια; Η προβολή των σχολίων απαιτεί την ενεργοποίηση των cookies, επιλογή η οποία έχει απενεργοποιηθεί απο εσάς.
Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies πατώντας εδώ και να επιτρέψετε την προβολή των σχολίων σε κάθε άρθρο.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης