Αποτελέσματα live αναζήτησης

Κατασχέσεις για όσους χρωστούν στα ασφαλιστικά ταμεία.

  • Τελεσίγραφο στους 350.000 οφειλέτες να υπαχθούν στην ευνοϊκή ρύθµιση για την εξόφληση των χρεών τους
Τελεσίγραφο στους 350.000 οφειλέτες προς ασφαλιστικά ταµεία να υπαχθούν στην ευνοϊκή ρύθµιση για την εξόφληση των χρεών τους, ώστε να µην υποστούν τις συνέπειες των αναγκαστικών µέτρων είσπραξης (κατασχέσεις και πλειστηριασµοί), στέλνει το υπουργείο Εργασίας έχοντας και τη συµπαράσταση της ΓΣΕΕ, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Τα Νέα».

Το θέµα απασχόλησε τη συνάντηση πουείχε χθες η πολιτική ηγεσία του υπουργείου µε τους κοινωνικούς εταίρους (ΓΣΕΕ, ΕΣΕΕ, ΓΣΕΒΕΕ, ΣΕΒ, ΣΕΤΕ). Συζητήθηκαν επίσης τα πλεονεκτήµατα της νέας ρύθµισης για τις επιχειρήσεις και τους οφειλέτες, προκειµένου να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους προς τα Ταµεία. Ο αναπληρωτής υπουργός Εργασίας, Γιώργος Κουτρουµάνης, επισήµανε την ανάγκη ενηµέρωσης των οφειλετών, έτσι ώστε να αξιοποιήσουν τη ρύθµιση.

Ο κ. Κουτρουµάνης υπογράµµισε ότι οι επιχειρήσεις που δεν θα υπαχθούν στον νέο διακανονισµό αποπληρωµής θα υποστούν τις συνέπειες των αναγκαστικών µέτρων είσπραξης.

Πηγή Το Βήμα


Θέλετε να δείτε τα σχόλια; Η προβολή των σχολίων απαιτεί την ενεργοποίηση των cookies, επιλογή η οποία έχει απενεργοποιηθεί απο εσάς.
Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies πατώντας εδώ και να επιτρέψετε την προβολή των σχολίων σε κάθε άρθρο.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης