Αποτελέσματα live αναζήτησης

Πρόστιμα 5,2 εκ. ευρώ σε 2 γιατρούς για φοροδιαφυγή.

  • Στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ βρίσκονται άλλοι 200 γιατροί και στις προσεχείς ημέρες θα κοινοποιηθούν και τα πρόστιμα που τους έχουν επιβληθεί.
Καμπάνες σε δύο γιατρούς 5,2 εκατομμυρίων ευρώ σε δύο γιατρούς που εντοπίσθηκαν από το ΣΔΟΕ να φοροδιαφεύγουν επέβαλε το υπουργείο Οικονομικών.

Ειδικότερα, επέβαλε πρόστιμο 3,7 εκατ. ευρώ σε καρδιοχειρουργό, ο οποίος δήλωνε 35.000 ετήσιο εισόδημα, ενώ στον τραπεζικό του λογαριασμό βρέθηκαν 5 εκατ. ευρώ.


Επίσης, επέβαλε πρόστιμο 1,5 εκατ. ευρώ σε οδοντίατρο από το Κολωνάκι, ο οποίος δήλωνε φορολογητέο εισόδημα μόλις 25.000 ευρώ και στον τραπεζικό του λογαριασμό βρέθηκαν 2 εκατ. ευρώ.

Ηδη το ΣΔΟΕ έχει αποστείλει τα σημειώματα στους δύο γιατρούςκαι τους καλεί να ρυθμίσουν τις υποθέσεις τους.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ βρίσκονται άλλοι 200 γιατροί και στις προσεχείς ημέρες θα κοινοποιηθούν και τα πρόστιμα που τους έχουν επιβληθεί.

Οι πληροφορίες από τις ίδιες πηγές αναφέρουν ότι βρέθηκαν γιατροί με τραπεζικούς λογαριασμούς 10 και πλέον εκατ. ευρώ, που δεν δικαιολογούνται από τις φορολογικές τους δηλώσεις.


Πηγή Ημερησία


Θέλετε να δείτε τα σχόλια; Η προβολή των σχολίων απαιτεί την ενεργοποίηση των cookies, επιλογή η οποία έχει απενεργοποιηθεί απο εσάς.
Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies πατώντας εδώ και να επιτρέψετε την προβολή των σχολίων σε κάθε άρθρο.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης