Αποτελέσματα live αναζήτησης

Το Soft1 δυναμικά στο χώρο της παροχής υπηρεσιών ασφαλείας

24 Μάρτιος 2011
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Soft1 δυναμικά στο χώρο της παροχής υπηρεσιών ασφαλείας
Υλοποίηση της λύσης Κέρβερος-S1 στη Falcon Security

Το λογισμικό Soft1 και τη λύση Κέρβερος-S1 επέλεξε μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες παροχής υπηρεσιών ασφαλείας, η Falcon Security. Ο στόχος της εταιρίας για ενοποίηση όλων των επιχειρησιακών διαδικασιών σε ένα σύστημα  απέδωσε άμεσα αποτελέσματα και η Falcon Security πέτυχε ολοκληρωμένη μηχανογραφική διαχείριση των εμπορικών δραστηριοτήτων της, βελτίωση της επικοινωνίας μεταξύ των τμημάτων της και εξοικονόμηση χρόνου σε σημαντικές εργασίες του προσωπικού.

Την ανάλυση και την υλοποίηση του έργου ολοκλήρωσε η Terracom Πληροφορική, συνεργάτης της SoftOne στη ΒΔ Ελλάδα, η οποία ανέπτυξε τη λύση Κέρβερος-S1 με τα εργαλεία ανάπτυξης εφαρμογών της SoftOne. Με τη χρήση των εργαλείων αυτών επεκτάθηκε η λειτουργικότητα του λογισμικού Soft1 για να καλύψει τις εξειδικευμένες ανάγκες των εταιριών παροχής υπηρεσιών ασφαλείας σε  ένα ενιαίο σύστημα.

Με την αξιοποίηση του νέου συστήματος έχει επιτευχθεί, πέραν της ολοκληρωμένης οικονομικής, εμπορικής και λογιστικής παρακολούθησης της Falcon Security, η ενιαία διαχείριση επιμέρους εξειδικευμένων λειτουργιών όπως παρακολούθηση των σημάτων συναγερμού από το πρότυπο Κέντρο Λήψης Σημάτων της εταιρίας, διαχείριση των εγκαταστάσεων συστημάτων ασφαλείας και υλικοτεχνική παρακολούθησή τους, οργάνωση και παρακολούθηση των εισπρακτόρων και του τμήματος service. Ακόμη, το σύστημα διασφαλίζει άμεση ενημέρωση με SMS των πελατών αλλά και των συνεργατών/εργαζομένων της επιχείρησης. Παράλληλα, η Falcon Security επιτυγχάνει τη διαχείριση όλων των συμβάσεων, την πλήρως αυτοματοποιημένη περιοδική τιμολόγησή τους  καθώς και τον κάθετο διαχωρισμό των οικονομικών αποτελεσμάτων και της παρακολούθησης της απόδοσης των διάφορων τμημάτων της.

Η επιτυχημένη αξιοποίηση του Soft1 και της λύσης Κέρβερος-S1 στο χώρο της παροχής υπηρεσιών ασφαλείας αποδεικνύει ακόμη μία φορά την ευελιξία με την οποία η εφαρμογή Soft1 μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως τυποποιημένο σύστημα για την κάλυψη διαχειριστικών και πληροφοριακών απαιτήσεων αλλά και ως πλατφόρμα ανάπτυξης εξειδικευμένων λύσεων που εγγυώνται στιβαρότητα, ταχύτητα, επεκτασιμότητα και ομοιογένεια του μηχανογραφικού συστήματος μίας επιχείρησης.

Η εφαρμογή Κέρβερος-S1 σε πλήρη συνεργασία με τις εφαρμογές Soft1έχει εγκατασταθεί από την Terracom τα δύο προηγούμενα χρόνια πανελλαδικά σε περισσότερες από 40 εταιρίες παροχής υπηρεσιών ασφάλειας που διατηρούν κέντρο λήψης σημάτων αλλά και σε άλλες εταιρίες σε συνδυασμό με λογισμικό τρίτων κατασκευαστών. Στο αμέσως προσεχές διάστημα έχει προγραμματιστεί η υλοποίηση του συστήματος και στην έδρα της Falcon Security στην Κύπρο.

Με το λογισμικό Soft1 έχουν μηχανογραφηθεί με επιτυχία σημαντικές επιχειρήσεις του κλάδου παροχής υπηρεσιών ασφάλειας όπως οι G4S HELLAS HOLDING SA (WACKENHUT), ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑΚΗΣ ΑΕ, MEGA FOUR SECURITY AE, J.C.B. SECURITY SYSTEMS ΕΠΕ, ΕΞΥΠΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΧ/ΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΕ, ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΕ, VESTER ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΡΑΚΤΟΡΕΥΣΗ ΑΕ, ΑΕΓΑ ΣΙΔΕΡΗΣ κλπ.


Θέλετε να δείτε τα σχόλια; Η προβολή των σχολίων απαιτεί την ενεργοποίηση των cookies, επιλογή η οποία έχει απενεργοποιηθεί απο εσάς.
Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies πατώντας εδώ και να επιτρέψετε την προβολή των σχολίων σε κάθε άρθρο.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης