Αποτελέσματα live αναζήτησης

Στην αναδιοργάνωση των φορολογικών υπηρεσιών προχωρεί το υπουργείο Οικονομικών.

24 Μάρτιου 2011 Σχόλια
Με απόφαση του υπουργού Οικονομικών κ. Γ. Παπακωνσταντίνου συγκροτήθηκε οκταμελής επιτροπή που θα αναλάβει τη μελέτη και υποβολή τελικών προτάσεων για την αλλαγή του Οργανισμού του υπουργείου και συγκεκριμένα για την αναδιοργάνωση των Φορολογικών Περιφερειακών Υπηρεσιών.

Έργο της Επιτροπής είναι η μελέτη και επεξεργασία του υλικού και των προτάσεων, που έχουν συγκεντρωθεί σχετικά με την αναδιοργάνωση των Φορολογικών Περιφερειακών Υπηρεσιών του υπουργείου Οικονομικών, η διαμόρφωση και η υποβολή της τελικής πρότασης στον υπουργό Οικονομικών, αλλά και των κριτηρίων βάσει των οποίων αυτή διαμορφώθηκε.

Σε κάθε περίπτωση οι προτάσεις της Επιτροπής θα πρέπει να γνωστοποιηθούν στον κ. Παπακωνσταντίνου το αργότερο έως τις 18 Απριλίου, προκειμένου να συμπεριληφθούν στο νέο φορολογικό νομοσχέδιο που θα κατατεθεί στις αρχές Ιουνίου στη Βουλή.

Σημειώνεται πως ο Οργανισμός του υπουργείου Οικονομικών ρυθμίζεται από Προεδρικό Διάταγμα του 1988. Έκτοτε δεν έχουν επέλθει (επισήμως) αλλαγές στη δομή και λειτουργία του υπουργείου.

Πηγή Τα Νέα


Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης