Αποτελέσματα live αναζήτησης

Γ. Κουτρουμάνης: Τελευταία ευκαιρία για ρύθμιση οφειλών

  • Nα ρυθμίσουν τα χρέη τους στα ταμεία κάλεσε τους οφειλέτες ο αναπληρωτής υπουργός Εργασίας, Γ. Κουτρουμάνης, μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ, προειδοποιώντας ακόμα και με λουκέτα τις επιχειρήσεις που δεν θα συμμορφωθούν.
Ο υπουργός τόνισε οτι η ρύθμιση που ανακοινώθηκε πρόσφατα είναι μια τελευταία ευκαιρία για διακανονισμό. Ξεκαθάρισε πως δεν υπάρξουν συνέπειες για όσους έχουν ρυθμίσει τις οφειλές τους και είναι συνεπείς αλλά και εκείνοι που θα ρυθμίσουν τώρα. 

Προανήγγειλε ακόμα διασταυρώσεις για μια σειρά επιδομάτων, καθώς τόνισε πως σήμερα καταβάλλονται σε επιδόματα 6,5 δισ., με ορισμένα να πηγαίνουν σε άτομα που δεν τα δικαιούνται.

Έφερε για παράδειγμα τα εισοδηματικά κριτήρια που θα τεθούν στο ΕΚΑΣ αλλά απέκλεισε πως θα θεσπιστούν παρόμοια κριτήρια στο επίδομα ανεργίας. Τόνισε πάντως πως θα γίνεται έλεγχος για να διαπιστωθεί εάν ο α λαμβάνων το επίδομα εργάζεται.

Πηγή Ελευθεροτυπία


Θέλετε να δείτε τα σχόλια; Η προβολή των σχολίων απαιτεί την ενεργοποίηση των cookies, επιλογή η οποία έχει απενεργοποιηθεί απο εσάς.
Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies πατώντας εδώ και να επιτρέψετε την προβολή των σχολίων σε κάθε άρθρο.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης